Palmiye Koçak Türkiye’nin başarılı mobilya markalarından birisi artık ünü Türkiye dışına taşmış 4 kıtaya ihracat yapan bir firma.

Firma satış müdürü Sn. Taşkın Koçak ile tanıştığımda çok şaşırdım

Firma interneti çok iyi kullanıyor, arama motoru optimizasyonunu çok iyi yapıyor,

Yeni logosu çok modern ve henuz yayına girmeyen yeni websitesi görsel açıdan ve teknik acıdan harika, öte yandan Taşkın bey belki 10 satış personelinin yapacağı işi google reklamları ile internete yaptırıyor.

Sosyal medya konusunda da tüm ağlarda hesaplar mevcut, benim yaptığım araştırmaya göre 2009’da açılan twitter hesabı mobilya alanında ilk resmi mobilya hesabı.

bunun yanında ihracatı bol bir firma olduğu için İngilizce twitter adresi de mevcut, kurumsal markalaşma için önemli bir adım. Tüm sosyal ağlarda aynı isimle olması (@palmiyekocak) o da ayrıca güzel bir markalaşma örneği.

facebook hem sayfa hem profil olarak kullanılıyor ve tabi göze hitap etmek için instagram hesabının olması da çok önemli bir avantaj. Belki tek yoğunluk gerekçesiyle içerik paylaşımlarının azlığı bu da aşıldığında güncel mobilya haberleri ve firma hakkında gelişmeleri gün be gün takip etmek mümkün olabilecektir. Şu an’da sosyal medyada sorulara cevaplar almak da mümkün bu firmayı diğer firmaların önüne geçiriyor.

özet olarak Palmiye Koçak yaptığı işe ve marka güvenilirliğine bağlı olarak internet ve sosyal medyayı en iyi şekilde kullanıyor.

Umarız Mobilya alanında Türkiye’nin dünyada tanıtımına da katkı sağlar.

Palmiye Koçak resmi sosyal medya adresleri şöyle;

facebook.com/palmiyekocak

instagram.com/palmiyekocak

twitter.com/palmiyekocak

twitter.com/palmiye_kocak (ingilizce)

youtube.com/palmiyekocak