Menü
Sepetiniz

Düğün Salonu Referansları RSS Besleme

19 Ara Alexma Ekvator ginesi sandalye ihracatı - Palmiye Koçak
admin 0 1354
Alexma Ekvator ginesi sandalye ihracatı - Palmiye KoçakPalmiye koçak olarak dünya'nın her yerine ihracatlarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekvator ginesi Alexma düğün salonu şirketi, düğün salonları i..
02 Ara BG COMPANY Mahdud Masuliyyatli Camiyyati Azerbaycan İhracatı
admin 0 1367
BG COMPANY Mahdud Masuliyyatli Camiyyati Azerbaycan İhracatıAzerbaycan'a yaptığımız ihracatlar hız kesmeden devam ediyor. BG COMPANY Mahdud Masuliyyatli Camiyyati şirketi Düğün salonları için Palmiye ..
24 May Portekiz Setubal İhracatı
0 1597
Portekiz Setubal yapılan ihracatımızda Palmiye koçak olarak Dünyada 71 ülkeye ihracat etmekteyiz, yaptığımız işi özenerek ve hakkıyla yaptığımızı söylemek yetmez, referanslarımız yaptıklarımızın kanıt..
25 Nis Society Event Company Fransa- Paris
0 1629
Fransa’ya yapılan sevkiyatımızda 2000 adet Düğün Organizasyonu için malzeme gönderilmiştir. Palmiye koçak olarak Dünyada 71 ülkeye ihracat etmekteyiz, yaptığımız işi özenerek ve hakkıyla yaptığımızı s..
12 Şub Belçika Sultan Düğün Salonu
0 1860
Belçika Niklaas ta yeni hizmete giren Sultan Düğün Salonu, Sandalye, Masa, Banket Sandalye, Banket Masa, Hilton Sandalye ve Gelin Damat Sandalyeleri ile Masasını firmamızdan tedarik etti...
10 Oca Zonguldak Elizya Düğün Salonu
0 2485
Kendine özgü ve farklı dekore edilmiş salonlarıyla Zonguldak Kozlu da yerleşik Elizya düğün ve toplantı salonu, banket sandalye,banket masa, hilton sandalye,berjer,gelin damat sandalyesi,nikah masası,..
08 Oca Y23 Organizasyon Düğün ve Davet Salonu Pendik
0 1404
Pendik ilçesinde evliliğe ilk adımı atacak olacak çiftlerin tercih ettiği düğün salonu olması özelliğiyle değerli davetlilerine hizmet veren y23 Organizasyon Düğün ve Davet Salonunun Katlanır ayaklı b..
08 Oca Üsküdar Belediyesi Boğaziçi Yaşam Merkezi Kirazlıtepe
0 2738
2013 yılından hizmet'e açılan Restoran, Davet Salonu, Cafe olarak hizmet veren Boğaziçi Yaşam Merkezi'nin gold tiffany sandalyeleri, banket masa örtüleri, rannerlerı, ekonomik ahşap restoran sandalyel..
07 Oca Ti Amo Balo ve Davet Salonları Pendik İstanbul
0 1667
İstanbul Pendik ilçesinde faaliyet sürdüren, gösterişli ve modern dekorları, son teknoloji ürünü ışık, ses ve görüntü sistemleriyle birbirinden güzel üç farklı salonda sizlere unutulmaz bir akşam hazı..
05 Oca Sormaz Grup Ormantepe Tesisleri Eskişehir
0 2616
Eskişehir Mahmudiye değerli misafirlerine restoran, cafe ve düğün salonu olarak hizmet veren Sormaz Grup Ormantepe Tesisleri'nin firmamızdan aldığı ürünler : Gelin damat sandalyesi Ferforje sandalye B..
05 Oca Sidoma Düğün Salonu
0 1401
Salon Sidoma Düğün Salonu Metal Sandalye, Masa Örtüsü,  Runner, Yuvarlak Masa ihtiyaçlarını firmamızdan karşılamıştır...
05 Oca Şaşmaz Düğün Salonu Ataşehir
0 1221
Ataşehir de yeni hizmete giren Şaşmaz Düğün Salonları,Sandalye, Banket Sandalye, Masa, Banket Masa, Sandalye Örtüsü, Sandalye Giydirme, Runner, Gelin Damat Sandalyesi, Gelin Damat Masası. Josefin Kolt..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 44 (4 Sayfa)