Alexma Ekvator ginesi sandalye ihracatı - Palmiye Koçak

Palmiye koçak olarak dünya'nın her yerine ihracatlarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekvator ginesi Alexma düğün salonu şirketi, düğün salonları için sandalye tercihlerini firmamızdan yana kullanmıştır.

Düğün sandalyeleri kategorimizden kendilerine uygun seçtikleri ürünlerimizi, istedikleri özel tasarım modeliyle oluşturup uzman personelimiz ile başarılı bir ihracat gerçekleştirmiş olduk.

Aşağıda görülen görsellerde ki şık ürünleri seçen firma sandalyelerin renklerini kendisi seçmiştir. %100 palmiye koçak ürünü olan bu ürünlerimiz toptan olarak gönderilmiştir.


Düğün sandalyesinin özelliği

Birçok sandalye türü vardır; cafe sandalyeleri, restoran sandalyeleri, plastik sandalyeler, ahşap sandalyeler vb. diye uzar gider. Fakat bu sandalye türlerinden çok farklı olan düğün sandalyeleri kendine özel ayrı hoş bir havası vardır. bu sandalyelerde kullanılan özel tasarımlar buna sebep olmuş olabilirler, misafirlerinizi en mutlu gününüzde şık ağırlamanızı sağlarlar.

Peki bu düğün sandalye çeşitleri nelerdir ?

Bu durum genel olarak düğünü iç mekanda mı yoksa dış mekanda mı yapıp yapmadığınıza bağlıdır.

İç Mekan Düğün organizasyonları için kullanılan sandalyeler:

Dış Mekan Düğün organizasyonları için kullanılan sandalyeler:

Alexma Ekvator ginesi sandalye ihracatı - Palmiye Koçak

Ekvator ginesi veya diğer ülkelerde ki çalıştığımız şirketlerde ki ürünlerimizi ve projelerimizi "Referanslarımız" linkine tıklayarak ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. Palmiye koçak olarak Alexma Ekvator ginesi ihracatı ve diğer müşterilerimize imalatını yaptığımız ürünler hakkında genel bilgi almak istiyorsanız "Ürünler" sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Geliştirdiğimiz Ürünler, projeler ve firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM SEÇENEKLERİ;

satis1@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

Whatsapp:+905436584947