Portekiz Setubal yapılan ihracatımızda Palmiye koçak olarak Dünyada 71 ülkeye ihracat etmekteyiz, yaptığımız işi özenerek ve hakkıyla yaptığımızı söylemek yetmez, referanslarımız yaptıklarımızın kanıtı olarak gösterilir. Gönderilen Ürünlerimiz Kırılmayacak, Çizilmeyecek şekilde kaplanarak, sarılarak düzgün bir biçimde istifleme yapılmıştır. Müşteri memnuniyeti ve Ürün kalitesi ile ürünlerimiz Portekiz Setubal gönderilmek üzere hazırlanmıştır. Ürünlerimiz müşterilerimizin istediği ölçü ve renkte imal edilmekle beraber, kullanılan her mekana farklı hava katmaktadır. Düğün salonu için en iyi tercihlerden bazılardır; Tiffany, banket masa bu ürünler en çok tercih edilen ve her düğün salonuna yakışan tarzlardan birkaçıdır, ayrıca Tiffany sandalyelerimiz ve banket masalarımızın uyumu ve zarifliği dikkat çekmektedir. Banket masalarımız düğün salonları için en çok tercih edilen modeldir açılır kapanır masa ayağına sahip olması sebebiyle istiflenme ve fazla yer kaplamaması açısından önemli ve tercih edilen bir modelimizdir. Palmiye Koçak kalitesi ile dünyada 70 ülkeye ihracat   ettiğimiz ürünler kalitemizin kanıtıdır. Ürünlerimiz Palmiye Koçak ailesinin imzasıdır.


Portekiz Setubal ülkesine giden ürünlerimiz:

  Metal Tiffany Sandalye

  Yuvarlak Banket Masa

  Plastik Düğün Sandalyesi

  Dikdörtgen Banket Masa

  Taht takımı

  Banket Masa Örtüleri

  Bistro Masa 

  Şamdan

  Supla

  Avizeler

  Perdeler

   

Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek adına Palmiye koçak olarak buradayız.

Portekiz'e yapılan sevkiyatımızda gönderdiğimiz ürünlerle birlikte Palmiye Koçak adını tüm dünyaya ulaştırmakla beraber, müşterilerimizin ürünlerimizin kalitesi, konforu, zarifliği ve güvencemiz ile hizmetinize sunuyoruz. Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız.


EĞER SİZ DE İŞLETMENİZ İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORSANIZ PALMİYE KOÇAK OLARAK HİZMETİNİZDEYİZ.

Eğer önceden çalıştığımız projeler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere göz atmak ve bu ürünler hakkında genel bilgi almak için yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimiz, projelerimiz ve firmamız hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ise bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

palmiyekocak.com

Portekiz Setubal İhracatı


Beyaz Tiffany sandalyeleri
Metal Tiffany sandalyeleri
Banket Masa Ayakları Streçleme
Taht Takımı Koltuk
Taht Takımı Pufları
Banket Masa Ayakları