Menü
Sepetiniz

Hastane Referansları RSS Besleme

08 Oca Üsküdar Medivia Hospital
0 1784
Üsküdar Çengelköy de bulunan Medivia Hospital, Sandalye, Masa, Puf ve çeşitli dekorasyon ürünleri ihtiyacı için firmamızı tercih etti...
07 Oca Taksim Alman Hastanesi
0 1716
Taksim Alman Hastanesi bekleme salonu sandalyelerini firmamızdan tedarik etmiştir...
31 Ara Özel Simav Tıp Merkezi
0 1749
Özel Simav Tıp Merkezi polikliniklerinin ofis sandalyelerini, doktor koltuklarını, doktor masalarını ,hasta bekleme koltuklarını ,makam takımlarını, personel sandalyelerini ayrıca sandalye, berjer ve ..
29 Ara Kozyatağı Central Hospital Mobilya Dekorasyon
0 1473
Kozyatağı İstanbul da bulunan Central Hospital, masa, kokteyl masası, bistro masa ve sandalye ihtiyaçlarını firmamızdan temin etti. ..
28 Ara Kartal Devlet Hastanesi
0 1228
Firmamız Palmiye Koçak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Devlet Hastanesinin aşağıda belirtilen birimlerinin dekorasyon ve tadilat işlerini yaptı 1-Acil servisteki tiraj bankoları 2-çeşitli birimlerinde kullanı..
27 Ara İstanbul Acıbadem Hastaneleri Dekorasyon
0 1406
İstanbul Acıbadem Hastaneleri Dekorasyonu, bekleme salonları dekorasyonu, sandalye ve masaları firmamız tarafından projesel bazda gerçekleştirilmiştir...
22 Ara Erenköy Ruh ve Sinir Hastaları Hastanesi Dekorasyon
0 1537
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi,sosyal tesislerinin ihtiyacı olan sandalye,masa,berjer,koltuk,personel masaları,banko ve bekleme koltukları gibi dekorasyon tamamlayıcı ürünlerini firmamızd..
16 Ara Büyük Anadolu Hastaneleri Hospitalpark
0 1487
Kocaeli ve Samsun şehirlerinde sizlere hizmet veren Hospitalpark Hastaneleri'nin ofis koltukları, beyaz tiffany sandalyeleri, bekleme grupları, werzalit tablalı yemekhane masaları, hemşire koltuk, çal..
02 Eki Palu Sandalyeci
admin 0 1745
İlk yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen Elazığ'ın Palu ilçesi tarihi M.Ö. 5000 yıllarına kadar dayanmaktadır. Geçmişten bugüne kadar bir çok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır.Birden çok medeniyete..
02 Eki Keban Sandalye
admin 0 1985
Elazığ'da bulunan Keban barajından ismini almış Keban ilçesi, hem doğal hem de tarihi güzellikleri ile ziyaretçilerini mest etmektedir. Bu bölgedeki Türk hakimiyeti Selçuklularla birlikte başlamıştır...
02 Eki Ağın Sandalye İmalatçısı
admin 0 1786
Elâzığ ilinin Ağın ilçesi çok köklü bir maziye sahiptir. Ağın ilçesi, geçmişten günümüze kadar birbirinden farklı kavimlere ev sahipliği yapmış, bu yörede pek çok medeniyet yeşermiş ve farklı uluslar ..
Gösterilen: 1 ile 11 arası, toplam: 11 (1 Sayfa)