Elâzığ ilinin Ağın ilçesi çok köklü bir maziye sahiptir.

Ağın ilçesi, geçmişten günümüze kadar birbirinden farklı kavimlere ev sahipliği yapmış, bu yörede pek çok medeniyet yeşermiş ve farklı uluslar egemenlik kurmuşlardır. Ağın’ın özellikle de höyükleri ile dikkat çeken bir yapısı vardır. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Ağın höyüklerinin çevresinde çeşitli sosyal tesis ve mekanlar kurulmuştur.

Yöre halkı da tarihi dokuyu korumak konusunda üstlerine düşeni yapmaktadır. Özellikle de Ağın Nekropolü, Hastek Kalesi, Kaya Sığınağı ve Roma döneminden kalma kaya mezarları dikkat çeken yapılar arasında yer almaktadır. Bölgede zengin sosyal olanaklar mevcuttur.

Kafe ve restoran tarzı işletmeler, genellikle turistlerin ziyaret ettiği yerlerden olsa da bölgenin yerel halkı da vaktinin büyük bir kısmını burada geçirmektedir. Dolayısıyla, Ağın ilindeki kafeler ve restoranlar hem turistlere hem de yerel halka hitap edecek şekilde dekore edilmiştir. Bu açıdan, ilçedeki işletmeler bir mekanın nasıl dekore edileceği konusunda eşsiz bir örnek teşkil etmektedir. Elâzığ Ağın sandalye imalatçısı mesleğinin de gelişim gösterdiğini söyleyebiliriz. Yörede yer alan mekanlarda ahşap lamine masa ve çam bahçe sandalyelerinin kullanımı yaygındır. Ülkemizdeki en güzel turistik yerler dendiğinde aklımıza gelen bu ilçeyi ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Ancak, bu ilçenin bizim için önemi az önce de bahsettiğimiz sandalyelerden kaynaklanıyor. Palmiye Koçak olarak yıllardır mobilya ve dekorasyon işlerinde çalışıyoruz. Dolayısıyla, sandalye imalatı bizim için çok büyük öneme sahip. Ağın gibi güzide bir ilçemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra sandalye imalatı gibi bir zanaatta da kendini göstermesi Ağın’ın bizim için değerini arttırıyor.

Ağın Sandalye İmalatçısı Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile işletmelerini dekore ettirmek isteyen tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Size en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Uzun süredir mobilya ve dekorasyon alanlarında çalışmamızın bize kazandırdığı tecrübe ile ürünlerimizi sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yanına göndermekteyiz. Eğer yaptığımız işlerle ilgili daha fazla bilgi almak ya da imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz. 

Ağın Sandalye İmalatçısı

Ağın Sandalyeci