Menü
Sepetiniz

Otel Referansları RSS Besleme

01 Tem Plaza Hotel Diyarbakır Mobilya Dekorasyon İşleri İçin Firmamız Palmiye Koçak Mobilyayı Tercih Etti.
0 1857
Düğün, davet, seminer, tatil gibi bir çok organizasyona eşlik eden Plaza Hotel Diyarbakır 95 adet standart, 1 adet süit, 1 adet engelli oda olmak üzere toplam 97 oda olarak hizmet vermektedir. Ayrıca ..
30 May Şişli Bade Otel İç Dekorasyon
0 2365
İstanbul Şişli de yeni hizmete giren Bade Hotels tüm dekorasyon ürünlerini firmamızdan temin etti. Bade Hotels için üretiğimiz ürünler: Restoran Bölümü:sandalye,masa,berjer,restoran sandalyeleri,resto..
30 May Rixos Otel Belek Antalya
0 2303
Antalya Belek te yeni hizmete giren Rixos Premium Hotelin, Sandalye, Kollu Sandalye, Masa, Berjer, Koltuk, Servant, Banket Sandalye, Bar Sandalye ve Banket Masa gibi çeşitli Otel Dekorasyon Mobilyalar..
29 May Mercure Otelleri
0 1672
Mercure Hotelleri'nin restoran tonet sandalyeleri, mor banket toplantı sandalyeleri, ferforje sandalyeleri, chesterları, poliüretan modern sandalyeleri, lobi koltuk tasarımları, yuvarlak tablalı sehpa..
28 May Merit Royal Hotel Kıbrıs İhracatı
0 1637
Kıbrıs Merit Royal Hotel'in firmamızdan sipariş verdiği özel üretim kapitoneli sedirlerleri, chester koltukları, otel aksesuarları, restoran sandalyeleri, banket masaları, klasik ahşap sandalyeleri pa..
27 May Eskişehir Modernity Otel Dekorasyon
0 1668
Eskişehir’de Yeni Hizmete Açılan Modernity Hotel Mobilyaları İçin Palmiye Koçak Mobilyayı Tercih Etti. Otele yapılan dekorasyon işleri;Restoran Dekorasyon : Ahşap Sandalye, Kollu Sandalye, Ahşap Masa,..
26 May Dream Hill Otel Maltepe
0 1532
Maltepe ilçesinde değerli misafirlerine kaliteli ve güler yüzlü hizmet veren Dream Hill Oteli'nin banket sandalyeleri, tiffany sandalyeleri, sandalye giydirme aksesuarları, dilsiz uşakları, restoran s..
25 May Dedeman Otel Dekorasyon Şişli
0 1697
İstanbul Şişli ilçesinde faaliyet sürdürmekte olan Dedeman Şişli Otel'in ahşap minderli şezlongları, özel imalat kımızı koltukları, lobi ve müşteri kabul koltukları, restoran sandalyeleri, modern poli..
25 May Dedeman Otel Dekorasyon Bostancı
0 1513
Bostancı İstanbul'da değerli misafirlerine hizmet veren Dedeman Hotel'in hasır sandalye, hilton sandalye, kumaş kaplı modern sandalye, toplantı salonu sandalyesi, lobi ve oda tasarım ve aksesuarları f..
24 May Borjomi Likani Otel Gürcistan
0 1788
Gürcistan'nın Kura Nehri'ne yürüme mesafesinde olan Borjomi Lakani isimli otelin dış mekan rattan sandalyeleri, restoran masaları, poliüretan sandalyeleri, özel üretim koltukları, beyaz toplantı salon..
05 May Salmakis Hotel
0 1643
Salmakis Otel değerli misafirlerine hizmet veren Salmakis Otel işletmesinin sandalye, masa ihtiyaçları firmamız tarafından tedarik edilmiştir.Ahşap masa sandalye takımımız rahatlığı, konforu ve şıklığ..
16 Şub Suudi Arabistan Cidde Novotel
0 1998
Suudi Arabistan da bulunan Novotel Hotel; cafe ve restoranları için sandalye,masa,berjer ve koltuk gibi dekorasyon tamamlayıcı ürünleri firmamızdan ithal etti...
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 67 (6 Sayfa)