Düğün, davet, seminer, tatil gibi bir çok organizasyona eşlik eden Plaza Hotel Diyarbakır 95 adet standart, 1 adet süit, 1 adet engelli oda olmak üzere toplam 97 oda olarak hizmet vermektedir. Ayrıca 2 tanesi çok amaçlı olmak üzere toplam 4 adet toplantı ve banket salonları ile faaliyetlerine devam etmektedir. Otel sektöründe hedefledikleri, tarihten aldığımız misafirperverlik kültürünü yüksek konfor ile misafirlerine sunmaktır. Hizmet sektöründe güler yüzlü hizmet, güven ve samimi yaklaşımı prensip edinerek çalışan kadrosuyla birlikte misafirlerin de beklentilerini en üst seviyede karşılamaya önem vermektedirler. Böylesine büyük bir kuruluş için mobilya tedarikçisi olmak Palmiye Koçak Mobilya  firmamız için büyük bir gurur vesilesidir.  Yapım aşaması sırasında ihtiyaç duyulan ve tedarik edilen ürünler;
Tiffany Sandalyeler
Banket masalar
Şamdanlar 
Otel odalarının yatak, komindin, baza, dolap, perde, banyo dolabı, bench ve sehpası ve Dekorasyon işleri 
Koltuk takımı
Konferans sandalyeleri 
Berjer
Bar sandalyeleri
Ahşap sandalyeler
Metal Demir Döküm Masa Ayakları
Ahşap masa tablası 
Masa örtüsü
Sandalye süsleme
Perde

Plaza Hotel Diyarbakır'ın kalbi Yenişehir'de kültürel etkinliklerin, tarihi mekanların ve müzelerin yoğun olarak bulunduğu sur ilçesinin yanı başındadır.  


Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem, kalite ve konfor ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa, berjer, masa tablası, masa ayağı, ofis mobilyaları ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.
İletişim adreslerimiz:
satis@palmiyekocak.com
+90 555 981 23 65
+90 216 427 75 58 (pbx)
 palmiyekocak.com