Menü
Sepetiniz

Devlet Kurumları Referansları RSS Besleme

15 Haz Heaş Havaalanı işletme ve havacılık endüstrileri a.ş.
0 1629
Havaalanı işletme ve havacılık endüstrileri a.ş08 Ocak 2001 tarihinde trafiğe açılan, İstanbul’un ikinci havalimanı olan Sabiha Gökçen havalimanı  Anadolu yakasının Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Tür..
10 Oca Zonguldak Öğretmen Evi
0 1626
Zonguldak öğretmen evinin rattan sandalyeleri, renkli plastik sandalyeleri,konferans sandalyeleri, rattan enjeksiyon koltukları, camlı rattan sehpaları, dikdörtgen ahşap tablalı restoran masaları, mod..
10 Oca Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı
0 2094
Beşiktaş Sandalyeci firmanız olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı'nın tiffany sandalye, banket yuvarlak masa, rattan sandalyeleri, masa örtüleri ve çeşitli dekorasyon mobilyaları firmamız tarafında..
08 Oca Yalova Deniz Kuvvetleri Özel Eğitim Merkezi Masa Sandalye Ofis Mobilyaları Temini
0 1301
Deniz Kuvvetleri Yalova özel Eğitim Merkez Komutanlığı, Yalova da bulunan tesislerinin mobilya dekorasyon işlerini firmamıza yaptırdı. Kuruma Yapılan İşler, Konferans Salonu Mobilyaları, Sandalye, Mas..
08 Oca Vakıf Yurtları
0 1295
Vakıf 7 bölgeden oluşan yurtları için imal etmiş olduğumuz dolaplar, masalar, ofis mobilyaları, sandalyeler ve dekorasyon mobilyalarının 1. Bölgedeki İllere sevkiyatı başladı...
08 Oca Validebağ Semt Konağı Üsküdar
0 1437
Üsküdar ilçesinde hizmet veren Validebağ Semt Konağı'nın büro sandalyeleri, kütüphane dolapları, dış mekan tik sandalyeleri, köşe sedirleri, sehpaları, ofis koltukları, konferans sandalyeleri firmamız..
08 Oca Üsküdar Belediyesi Boğaziçi Yaşam Merkezi Kirazlıtepe
0 2738
2013 yılından hizmet'e açılan Restoran, Davet Salonu, Cafe olarak hizmet veren Boğaziçi Yaşam Merkezi'nin gold tiffany sandalyeleri, banket masa örtüleri, rannerlerı, ekonomik ahşap restoran sandalyel..
07 Oca Tuzla Piyade Okul Komutanlığı
0 1299
İstanbul Anadolu Yakasında bulunan Tuzla Piyade Okul komutanlığının werzalit masaları, bekleme sandalyeleri, banket sandalyeleri, verzalit sandalyeleri, ofis koltukları, makam oda takımları firmamız t..
07 Oca Türk Kızılayı
0 1368
Kızılay bünyesinde kurulan Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi ve Marmara Bölge Afet Müdahale Lojistik Merkezinin ofis koltukları, sekreter koltukları, bekleme salonu takımları, ofis mobilyaları firmamız ..
07 Oca Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı
0 1314
Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı'na satılan ürünler :dikdörtgen mdflam tablalı katlanır ayaklı masalarofis koltuklarışef koltuklarıbekleme gruplarıofis mobilyalarımakam takımlarıçalışma koltuklar..
07 Oca Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş
0 1304
Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'nin ofis masaları, bekleme koltukları, çalışma sandalyeleri ve çeşitli mobilya ihtiyaçları firmamız tarafından satılmıştır.Kurumsal firmalar ve devlet kurumları ile ..
07 Oca TRT Ankara ve İstanbul Müdürlükleri
0 1199
TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Bağı ve Hayatı Güzel Yaşa isimli programlarının stüdyoları için bistro masalar, bar sandalyeleri firmamız tarafından tedarik edilmiştir.  Devlet kurumlarıyla karşılık..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 31 (3 Sayfa)