Havaalanı işletme ve havacılık endüstrileri a.ş

08 Ocak 2001 tarihinde trafiğe açılan, İstanbul’un ikinci havalimanı olan Sabiha Gökçen havalimanı  Anadolu yakasının Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Türkiye’nin ilk özel işletilen havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı  işletmeciliği sektöründe ülkemizi dünya da öncü kuruluşlardan biri olarak temsil etmektedir. HEAŞ,  havalimanı otoritesi olmanın getirdiği kural koyma, düzenleme ve denetim faaliyetlerinin yanı sıra; PAT sahası, hava bilgi yönetimi, yangın-uçak kaza kırım kurtarma, ilk yardım ve sağlık, seyrüsefer cihazlarının 24 saat faal tutulması, tüm havalimanının elektrik-su-doğalgaz-ısıtma-soğutma hizmetleri, havacılık bilgi işlem faaliyetleri, VIP hizmetleri ve hava tarafına geçiş kapılarının güvenliği ve denetimi faaliyetlerini de sürdürmektedir. Böylesine büyük bir kuruluş için mobilya tedarikçisi olmak firmamız için büyük bir gurur vesilesidir.  Yapım aşaması sırasında ihtiyaç olan ve tedarik edilen ürünler;

  Mono blok sandalyeler

  Metal ayaklı çalışma masası

  Krom yıldız ayaklı yönetici sandalyesi

  Compact tablalı metal ayaklı masalar

Havaalanı işletme ve havacılık endüstrileri a.ş. ye teslim edilerek mimari dekorasyon tasarımları da yapılmıştır.  Ürünlerimizin sağlamlığı, konforu ve kalitesi ile kullanılan her mekâna ve dekorasyona uyan ayrıca kullanıldığı mekâna farklı bir hava katmaktadır.  Kaplama ve ürünlerin teslim sırasında ki dikkatimiz ve gayretimiz ön plandadır, ürünün çizilmemesi ve kırılmaması gibi durumlar için en iyi şekilde kaplama yapılmaktadır.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com