Antalya Sandalyeci Palmiye Koçak

Türkiye´nin lüks otellerinin bulunduğu turistlerin sıklıkla tatil planları yaptığı yer olarak bilinen Antalya, mobilya sektörü bakımından oldukça öneme sahiptir. Antalya sandalyeci firmaları bilirler ki Otel dekorasyonu olarak mimarların ağırlıklı olarak ilham aldığı konseptlere sahip şehir birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Muratpaşa sandalye imalatı konusunda otellere masa ve sandalye üretimi yapmakta olan bir ilçedir. Antalya şehrinin yazları sıcak geçen hava şartları işletmelerin dış mekanlarında genellikle rattan sandalye çeşitlerini kullanmaya yöneltmiştir.


Antalya Sandalyeci Antalya Otel Sandalyesi

Antalya mimarisine uygun modern veya klasik sandalye çeşitleri ile hizmetinizde olan Antalya sandalyeci firmamız otel, cafe, restoran ve yazlıklarınız için ideal olan kaliteli mobilyayı sizlere sunmaktadır. Uzun ömürlü, kaliteli sandalye ihtiyacınızı hızlı teslimat ve karşılıklı güven felsefesiyle karşılayan firmamız Muratpaşa, Alanya, Kemer, Konyaaltı, Kale, Finike bölgesindeki işletmelere çeşitli sandalye satışı gerçekleştirmiştir.

Antalya Otel Sandalyesi

Antalya Restoran Sandalyesi Antalya Dış Mekan Otel Sandalyesi

Sitemizde beğendiğiniz ürünün kodunu bize ulaştırmanız fiyatlandırma açısından size kolaylık sağlar. Çok adetli alımlarda fiyatlarımızda yüksek oranlarda iskonto yapabiliyoruz. Antalya´nın her noktasına ürün gönderimimiz mevcuttur. Size bir telefon kadar yakınız. Antalya sandalye imalatçısı olarak ürünlerimizin öne çıkan avantajı kaliteli malzeme ve özenli işçiliktir. Antalya bölgesinde bazı referanslarımızı incelemek için aşağıdaki bağlantıları inceleyebilirsiniz. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

Antalya sandalyeci firmamızın referansları:

Rixos Otel Belek Antalya

Antalya Kemer Sirius Otel

Antalya Palmiyem Düğün Salonu