İnsanların bir ömür sürecek mutluluklarını kutladıkları düğün salonları şık dekorlarıyla bilinirler. Ne de olsa insanlar hayatlarında bir kez yaşayacakları böyle bir olayı kutlayacakları yerin de en az olayın kendisi kadar güzel olmasını isterler. İşte bu sebeple düğün salonu dekorasyonu çok büyük önem arz etmektedir. Düğün salonu dekorasyonu için sektörü en iyileriyle çalışmayı hedefleyen Antalya Palmiyem Düğün Salonu gayet doğru bir karar vererek Palmiye Koçak ile çalışmayı tercih etti. Antalya Palmiyem Düğün Salonu tarafından bizden alınan ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Hilton sandalye

·         Banket masa

·         Çeşitli tamamlayıcı ürünler

Düğün salonlarının, düzenlenen organizasyonların başarısında büyük rol oynadığını düşünürsek bir düğün salonunun hem estetik hem de zarif bir şekilde dekore edilmiş olması gerekmektedir. Yazımızda yer alan resimlerden de görebileceğiniz üzere düğün salonunu dekore ederken renk uyumuna ve biraz da klasik düğün salonu tasarımına sadık kalmaya çalıştık. Biraz klasik bir tasarım ortaya koyarak hem düğün salonunu göze hitap eden bir estetiğe kavuşturduk hem de işlevsellikten ve düğün salonlarının geleneksel görünümünden ödün vermedik. Elbette, bütün bunların yanında Antalya Palmiyem Düğün Salonu ile çalıştığımız süreçte en çok önem verdiğimiz şey müşteri memnuniyeti ve talebiydi. Ortaya koyduğumuz ürünlerin düğün salonunun ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşıladığını görmekten büyük mutluluk duyduk.

Eğer siz de düğün salonu dekorasyonu konusunda sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız, hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak sektörde 17 yılı aşkın süredir çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Palmiye Koçak olarak gerek yurt içi gerek yurt dışı işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı kalarak çalışmaya devam ediyoruz.

Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

palmiyekocak.com

 Antalya Palmiyem Düğün Salonu

Antalya Palmiyem Düğün Salonu Antalya Palmiyem Düğün Salonu