Palmiye Koçak olarak yirmi yıla yakındır pek çok firmaya ve işletmeye hizmet vermiş bulunmakta olup ürünlerimizin kalitesi ve uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkmaktayız. Antalya Kemer’de faaliyet gösteren Sirius Hotel de sektörün en iyisiyle çalışmayı seçerek mobilyalarını Palmiye Koçak’tan temin etmeyi tercih etti. Sirius Hotel’e temin ettiğimiz mobilyaları şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Sandalye

·         Masa

·         Berjer

·         Plastik Sandalye

·         Mama Sandalyesi

·         Werzalit Masa

·         Banket Masa

·         Banket Sandalye


Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz üzere Palmiye Koçak kalitesiyle temin edilen ürünler tam anlamıyla şık ve modern bir atmosferin oluşturulmasını sağlamıştır.

Özellikle mobilyaların renk uyumu ve işlevselliği sayesinde otel ziyaretçilerinin hem konforu hem de göz zevki düşünülmüştür. Genellikle kırmızı ve tonları tercih edilmiş olup çoğu resimde de fark edebileceğiniz üzere bu renk beyaz ile bir arada kullanılmıştır.  Daha önceki pek çok yazımızda da belirttiğimiz gibi otel benzeri işletmelerde dekorasyon ve tasarıma fazladan özen gösterilmelidir, zira müşteriler bu işletmelerde sadece kendilerine sunulan hizmetin kalitesi ile değil aynı zamanda mekânın estetiği ile de kazanılırlar. Zira, bir otelin tasarımı ve dekorasyonu orada konaklayacak olan müşteriler için önemlidir. Bu kişiler günlerini otelde geçirecekleri için kalacakları yerin şık bir görünüme sahip olmasını isterler.  Bu noktada, eğer oteldeki mobilyalar müşterilerin göz zevkine hitap edecek bir şekilde seçilmediyse bu durum müşteri kaybına dahi sebep olabilir. İyi bir tasarım ise tam tersine bir sonraki konaklamalarında da müşterilerin aynı oteli tercih etmelerini sağlar.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Eğer önceden çalıştığımız projeler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere göz atmak ve bu ürünler hakkında genel bilgi almak için yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimiz, projelerimiz ve firmamız hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ise bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Antalya Kemer Sirius Otel Antalya Kemer Sirius Otel Antalya Kemer Sirius Otel Antalya Kemer Sirius Otel Antalya Kemer Sirius Otel