Menü
Sepetiniz

Sponsorluklar RSS Besleme

08 Oca Yine de Aşığım
0 1264
Atv’de yayınlanan başrollerini HALUK BİLGİNER ve ŞEVVAL SAM’ın paylaştığı YİNE DE AŞIĞIM adlı diziye sandalye, masa, berjer ve dekorasyon mamulleri vererek Mobilya Sponsorluğunu yaptı.....
08 Oca Umut Filmi Palmiye Koçak Sinemalarda
0 1131
Sinemalarda 2009 yılı Şubat ayında Vizyona giren UMUT adlı Sinema Filmine sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metal sandalye gibi dekorasyon mamul..
05 Oca Star Tvde geniş zamanlar dizi mobilya sponsoru
0 1152
GENİŞ ZAMANLAR PALMİYE KOÇAK STAR TV’de Star Tv’de yayınlanan GENİŞ ZAMANLAR adlı Diziye sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metal sandalye  gibi ..
05 Oca Skytürk Nokta Programı Mobilya Sponsoru
0 1093
İLKİN ÜNDEŞ’le son nokta PALMİYE KOÇAK SKYTÜRK’te yayınlanan İLKİN ÜNDEŞ’LE SON NOKTA adlı Haber Programına sandalye, masa ,berjer ,dresuar ,zigon sehpa ,orta sehpa ,dilsiz uşak, hilton sandalye ve me..
31 Ara Nerede kalmıştık
0 1325
PALMİYE KOÇAK DİGİTÜRK TÜRKMAX TV’de yayınlanan NEREDE KALMIŞTIK adlı Diziye sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metal sandalye gibi dekorasyon ma..
29 Ara Kurtlar Vadisi Pusu
0 1189
Star Tv ve Atv yayınlanan KURTLAR VADİSİ PUSU adlı Diziye sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa ,orta sehpa ,dilsiz uşak ,hilton sandalye ve metal sandalye gibi dekorasyon mamulleri vererek Mob..
29 Ara Köprü Dizisi Mobilya Sponsoru Palmiye Koçak
0 1110
Star Tv’de yayınlanan KÖPRÜ adlı Diziye sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metal sandalye gibi dekorasyon mamulleri vererek Mobilya Sponsorluğu y..
27 Ara Kanal 7'de Yayınlanan Anadolu Yıldızları Mobilya Sponsoru
0 1022
Kanal 7 de yayınlanan ANADOLU YILDIZI adlı Programa sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa ,orta sehpa ,dilsiz uşak ,hilton sandalye ve metal sandalye gibi dekorasyon mamulleri vererek Mobilya S..
27 Ara İş ve Yaşam Skyturk 360 Sponsorluğu
0 1087
Sky Türk kanalında yayınlanan İŞ VE YAŞAM adlı sektörel haber programına sandalye, masa, berjer ,koltuk gibi dekorasyon tamamlayıcı ürünler vererek Mobilya Sponsorluğu yaptı.....
27 Ara İmkansız Aşk
0 1178
Star Tv’de yayınlanan başrolde EBRU GÜNDEŞ’in oynadığı İMKANSIZ AŞK adlı dizi filime  sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metal sandalye  gibi dek..
23 Ara Hayat Kavgam Dizisi Mobilya Sponsoru
0 1047
Show tv de yayınlanan HAYAT KAVGAM adlı Diziye sandalye, masa ve berjer gibi ürünleri vererek Mobilya Aksesuar Sponsorluğu yaptı.....
23 Ara Gazi Dizisi Mobilya Sponsoru
0 1192
Atv’de yayınlanan GAZİ adlı Diziye sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metal sandalye gibi dekorasyon mamulleri vererek Mobilya Sponsorluğu yaptı...
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 18 (2 Sayfa)