Ankaralılar çok şanslı

Siteler Mobilya Sarayı, 30.05.2017 tarihinde açılmış, 15.000 metrekare toplam kullanım alanına sahip, otoparkı, mescidi, kafesi ve tuvaleti olan bir mobilya alışveriş merkezidir. Saray, 100 dükkan ile siz değerli Ankaralılara hizmet vermektedir. 500´den fazla mobilya çeşidini bulabileceğiniz Siteler Mobilya Sarayı, özellikle perakende müşteriler için çok büyük bir fırsattır.

Modoko Sandalye ModelleriModoko Sandalye Modelleri

Mobilya, globelleşen Dünyada teknolojiye ayak uydurabilen, birçok farklı sektörle bağlantısı olan, uzmanlara istihdam sağlayan, teknolojinin son yeniliklerinin kullanıldığı bir sektördür.
İtalya Mobilya sektöründe tasarımlarla, İsveç teknolojiye dayalı pratik uygulamalarıyla ve Çin ucuz iş gücüne dayalı rekabetiyle ön plana çıkmaktadır.

Modoko Sandalye ModelleriModoko Sandalye Modelleri


Ankara´da faaliyet gösteren mobilya firmalarının Türkiye´de sektörel dağılımında mobilya imalatı %10,65´tir ve ikinci sırada yer almaktadır. Mobilya üretiminin Ankara´da yoğun olduğu bölgeler Siteler, Akyurt ve Yenimahalle gibi ilçelerdir. Siteler Ankara´daki mobilya işletmelerinin yoğunlaştığı bir merkezdir.

Ankara Siteler

bölgesindeki firmalar genellikle aile işletmeleridir.

Türkiye´nin mobilya lokomotifi olan Siteler bölgesini barındıran Ankara ili yüzyıllardır farklı ölçeklerde mobilyanın üretildiği ve geleneğin yaşatıldığı bir bölgedir. Merkezi hükümetin teşvikleriyle Mobilya sektörünün geliştirilmesi ve özellikle siteler bölgesi´ne yönelik eylem planlarının hayat geçirilmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Ankara Siteler sandalye imalatçınız Palmiye Koçak ise size 5.000´den fazla mobilya ürününde özgün çözümler sunar. Her ne kadar müşteri portföyümüz; kafe, restoran, otel, okul ve hastane gibi kurumsal proje işlerinden oluşsa da perakende müşterilerimizin-ev-mobilya ihtiyaçlarını karşılamak da hedefimizdir.

Modoko Sandalye Modelleri

Siteler Mobilya Sarayı zoru başarmış ve kaliteli mobilya çeşitlerini dar gelirli insanlarımızla buluşturabilmeyi başarmıştır. Üreticiden tüketiciye doğrudan/aracısız satış ilkesini benimseyen Saray, kısa sürede Ankaralıların teveccühünü kazanmayı başarmıştır.

Ankara Siteler sandalye imalatı Palmiye Koçak Mobilya, bar sandalyesinden armut pufa, özel ölçü sedir çeşitlerinden klasik, modern ve rustik sandalye çeşitlerine, berjerden josefine, dilsiz uşaktan sandalye giydirme çeşitlerine kadar çok geniş bir ürün gamında hizmet veren köklü ve inovatif bir mobilya firmasıdır. Anakara, Akyurt´taki fabrikamız ve İstanbul, Pendik, E-5 Yanyol´daki 6 katlı showroomumuzla kaliteden ödün vermeyen, siz değerli müşterimize, 17 yıldır, özel ölçülerde sandalye ve masa imal etmeye devam ediyoruz.

En azından www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi ve referanslarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Bizden fiyat atmadan karar vermeyiniz.

Palmiye Koçak Mobilya,

Siz hayal edin, biz imal edelim.

Masko Sandalyeci sayfamız da ilginizi çekebilir.