Menü
Sepetiniz

Özel Kuruluş Referansları RSS Besleme

10 Oca Yurt Dekorasyonu
0 1347
Mutlu Gençlik Yurtlarının Mobilya Dekorasyon Tefrişat İşleri İçin Firmamızı Tercih Etti. ..
07 Oca Tübitak Ofis Mobilyaları
0 1265
TÜBİTAK Ofis Mobilyalarının firmamızdan tedarik etti. ..
05 Oca Sosyal Doku Vakfı
0 1220
Sosyal Doku Vakfı'nın konferans sandalyeleri, ofis koltukları, bekleme koltukları, ofis odası takımları, ofis masaları, şark sedirleri, okul sıraları, sehpaları ve çeşitli ofis mobilyaları firmamız ta..
05 Oca Semerkand Buhara Evleri Mobilya Montaj 2. Sevkiyat
0 1736
Semerkand Buhara Evleri'nin mobilya teslimatları devam ediyor. Kapitoneli Sedirlerin, Poliüretan koltukların ve Ahşap Klasik sandalyelerin 2 Sevkiyatı gerçekleşti ve sevkiyat çalışanlarımız tarafından..
29 Ara Kütahya Hayırlı Hizmetler Vakfı Werzalit Sandalye
0 1011
Kütahya Tavşanlı dan bulunan Hayırlı Hizmetler Vakfı, yeni binası için Sandalye, Masa, Werzalit Sandalye, Werzalit Masa ve Metal Masa Ayakları gibi dekorasyon tamamlayıcı ürünleri firmamızdan satın al..
29 Ara Köseoğlu Gıda
0 1129
1970 yılından beri içecek ve gıda pazarında faaliyet gösteren Köseoğlu Gıdanın ofis sandalyeleri, makam koltukları, modern sandalyeleri firmamız tarafından tedarik edilmiştir.   ..
29 Ara Koton Tekstil Mağazacılık
0 1382
Koton Tekstil Personel çalışma sandalyeleri, ofis masaları, bekleme koltukları ve çeşitli dekorasyon mobilyaları firmamız tarafından imal edildi ve satışı gerçekleştirildi. Mağaza, Ofis ve İş yerlerin..
29 Ara Kokhi Navruz Tacikistan
0 1076
Tacikistan'ın Duşanbe şehrinde bulunan Kokhi Navrus kültür merkezinin Chester, Berjer, Klasik Ahşap Sandalye, Ahşap Yuvarlak Masa ve toplantı aksesuar ihtiyaçları firmamız tarafından tedarik edilmiş v..
28 Ara Kelebek Çiftliği
0 1621
Beykoz ilçesinde Kelebek Çiftliği ve Düğün Davet Salonu olarak hizmet veren Kelebek Botanik Bahçe Turizm'in beyaz tiffany sandalyeleri, beyaz tonet sandalyeleri, kare kompakt tablalı masaları, davet s..
27 Ara İzmit Öğretmen Evi
0 1452
Körfez manzarasıyla misafirlerinin beğenisi kazanan İzmit Öğretmen Evi'nin beyaz plastik sandalyeleri, sandalye süsleme aksesuarları, rannerları, masa örtüleri, yuvarlak banket masaları, restoran sand..
27 Ara İstanbul Oyuncak Müzesi Göztepe
0 1773
2005 yılında Sunay Akın tarafından kurulmuş olan İstanbul Oyuncak Müzesi'nin beyaz tonet sandalyeleri, cafe masaları, dış mekan iroko rejisör sandalyeleri, masa örtüleri, konferans salonu sandalyeleri..
27 Ara RAF ve İHH işbirliği ile Minik Kalpler Çocuk Yaşam Merkezi Reyhanlı Hatay
0 1472
İHH, Katar RAF ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğiyle Suriyeli yetim çocuklar için Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yapılan Minik Kalpler Çocuk Yaşam Merkezi’nin tüm mobilya ihtiyaçları firma..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 24 (2 Sayfa)