Menü
Sepetiniz

Okul Referansları RSS Besleme

16 Şub Çamlık İlköğretim Okulu
0 1606
Pendik Çamlık İlköğretim Okulu Yeşil Plastik Sandalye, Turuncu Plastik Sandalye ve Okul Sıraları ihtiyaçlarını firmamızdan tedarik etmiştir...
10 Oca Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı
0 2094
Beşiktaş Sandalyeci firmanız olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı'nın tiffany sandalye, banket yuvarlak masa, rattan sandalyeleri, masa örtüleri ve çeşitli dekorasyon mobilyaları firmamız tarafında..
07 Oca Süleyman Yazıcı İmam Hatip Ortaokulu
0 1771
Pendik ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Süleyman Yazıcı İmam Hatip Ortaokulu'nun mavi plastik sandalyeleri, toplantı masaları, öğretmenler odası mobilyaları, yeşil enjeksiyon plastik s..
05 Oca Seyir Koleji Pendik İstanbul
0 1466
Global dünyada, uzman kadrosuyla uluslararası alanda tercih edilecek kişi yetiştirmeyi hedefleyen Seyir Koleji'nin okul sıraları, bekleme sandalyeleri, kumaş kaplı kollu sandalyeleri ve okul mobilya a..
04 Oca Sancaktepe Birikim Koleji
0 1526
Sancaktepe Birikim Eğitim Kurumları sıra, masa, sandalye, koltuk ve makam odası takımlarını firmamızdan tedarik etmiştir...
04 Oca Sağlık Bilimleri Üniversitesi
0 1408
Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin okul sıraları, ofis koltukları, bekleme grupları, plastik sandalyeleri, laboratuvar mobilyaları, öğrenci dolapları, kitaplıkları, kantin sandalyeleri, yemekhane masal..
31 Ara Özyeğin Üniversitesi
0 1395
Özyeğin Üniversitesi ofis sandalyeleri, ofis masaları, özel üretim masa ayakları, sınıf sıraları firmamız tarafından tedarik edilmiştir. Türkiye'de bulunan Üniversitelere, Liselere, Kolejlere sandalye..
31 Ara Özel Zehra Anaokulu
0 1706
Özel Zehra Anaokulu Sandalyelerini, oturma gruplarını, masalarını, ofis koltuklarını firmamızdan temin etti. İstanbul genelinde ve Türkiye'nin bir çok noktasındaki okulların sıra, sandalye, dolap, mas..
30 Ara Mef Okulları Beşiktaş
0 1279
Mef Okulları, Kantin ve yemekhaneleri için Sandalye, Banket Sandalye, Masa ve Masa ayaklarını firmamızdan satın aldı. ..
29 Ara Maltepe Marmara Üniversitesi Sosyal Tesisleri
0 1675
Maltepe Marmara Üniversitesi Sosyal Tesisleri masa, sandalye, sandalye giydirme mamullerini firmamızdan temin etmiştir...
29 Ara Lale Koleji Konya
0 1492
"Özel Lale Erkek Lisesi" adıyla 1985’te Konya’nın ilk özel "Erkek Koleji" olarak eğitime başlayan Lale Koleji'nin Konferans Sandalyesi, Okul Sıraları firmamız tarafından tedarik edilmiştir...
29 Ara Kudüs Koleji Başakşehir
0 1810
Başakşehir ilçesinde yeni faaliyete geçen Kudüs Koleji'nin mavi hilton sandalyeleri, anasınıfı mobilyaları, yeşil ve kırmızı plastik sandalyeleri, werzalit okul sıraları, öğrenci dolapları, anaokulu s..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 27 (3 Sayfa)