Mükemmel Koltuk seçimi rehberi, Detaylı İpuçları

Görsel ilgi için renk sıçraması, parlak tasarım veya dokulu döşeme ile bir koltuk veya vurgulu sandalye, evinizde kişisel ifade için bir fırsattır. Palmiye Koçak tasarım ekibi için bir koltuk, bireyselliğinizi sergilemenin bir yoludur, "Koltuklar, stilistik yaratıcılığınızı, örneğin bütün bir kanepe düzeninden daha az bir bağlılık ölçeğinde ifade etmek için harika bir fırsattır."


İster dekorunuzla karıştırıp eşleştirin, ister yaşam alanınızda bir açıklama yapın veya odayı birbirine bağlayın, bir koltuk ekstra misafir koltuğundan daha fazlasını sunar.



Yüzeyler, kumaşlar ve deri

Bir kanepe veya yemek masasından biraz farklı olan sandalyeler, odanın geri kalanını tamamlarken, bir alana bir renk patlaması veya görsel ilgi getirebilir. Melbourne merkezli iç stilist Aimee Turulli'nin açıkladığı gibi, “Kumaş seçerken, o parçanın ne sıklıkta kullanılacağına odaklanın. Resmi bir oturma odası için harika bir seçim olabilecek bir şey, günlük yaşam alanınız için uygun olmayabilir.


İster benzersiz tarzınızı sergileyin, ister ev dekorunuzu tamamlayın, Palmiye Koçak koltukları, en üst düzeyde özel konfor için sipariş vermek üzere el yapımı, birinci sınıf kumaşlar, Avrupa derileri ve ahşap kaplamalardan oluşan geniş bir yelpazede mevcuttur.

Palmiye Koçak tasarım ekibinin açıkladığı gibi, form ve kumaş karışımı bir araya gelerek kendinizi içine çekmeden edemeyeceğiniz bir ifade oluşturuyor: “Benzersiz form detaylarına sahip koltuklar, odanın o bölümünde görsel bir ilgi uyandırırken, dokulu döşemeler lüks ve zengin tonlardaki kumaşlar veya deriler göze çarpıyor.”


Konfor

Mükemmel koltuk seçimi; Bir koltuk yaşam alanınızda harika görünebilir, ancak asıl test ne kadar rahat olduğudur. her sandalyenin kalbine elle işlenen Palmiye Koçak markasının ayrılmaz bir parçasıdır .


Daha akıllı bir vurgulu sandalye

Yenilik, benzersiz lüks için kalıcı konforla zekice birleşen Palmiye Koçak Farkının önemli bir parçasıdır . Bu yenilik , her ikisi de Palmiye Koçak akıllı aksesuarlarını uyumlu bir şekilde entegre eden uzman tasarımcılarımız sayesindedir.

Çağdaş koltuklar, kesintisiz bir konfor deneyimi için uyumlu hoparlör braketleri , kablosuz şarj teknolojisine sahip akıllı masalar ve LED aydınlatma ile eşleşebilen Birçok özelliğe sahiptir .


Osmanlılar

Mükemmel koltuk seçimi için karar verirken, vurgulu sandalyenizi vurgulamak için diğer mobilyaları düşünmek her zaman iyi bir fikirdir. Birinci sınıf malzemeler, zarafet ve esneklik açısından, mevcut alanınıza bağlı olarak bir veya iki puftan geçmek zordur. Bongo gibi bir osmanlı , ihtiyaçlarınıza bağlı olarak rahat bir ayak koyma yeri, ekstra oturma yeri ve hatta bir iş istasyonu olabilir. Biraz daha istikrara mı ihtiyacınız var? Bongo , yiyecek, içecek ve teşhir ürünleri için mükemmel olan isteğe bağlı bir tepsi masasına sahiptir.


Mükemmel Koltuk seçimi rehberi Palmiye Koçak ile Olur.

2001'den beri Türkiyede mobilya tasarımı için bir ölçüt belirleyen tüm Palmiye Koçak koltukları, şirket içinde veya yetenekli Türk  tasarımcılarla işbirliği içinde tasarlanmıştır. Uzman ekibimiz, bugün, yarın ve gelecek için Palmiye Koçak tasarım ahlakını savunarak, herhangi bir iç veya dış mekana mükemmel bir vurgu sağlar.

Palmiye Koçak kurucusu Taşkın koçak  tarafından ifade edildiği gibi, "Herkesin bakmadığı yönden bak."