Menü
Sepetiniz

Mobilya Dekorasyon RSS Besleme

12 Şub Hız Yapabilen Sandalye
0 462
Hız Yapabilen Sandalye Hız Yapabilen Sandalyenin Ofis Dünyasına EtkisiGeleneksel ofis sandalyesi, tekerlekleri sayesinde kısa mesafelerde kullanıcılara hareket özgürlüğü sağlar. Ancak bu yeni tasarım,..
05 Oca Sandalyeyi Kim İcat Etti
0 4915
M.Ö. 3000 yılında, eski Mısır’da bazı törenlerde yüksek arkalıklı sandalyeler kullanıldığı biliniyor. Ancak, Ortaçağ’dan önce, arkalıklı sandalyelerin sayısı çok azdı. 1725 yılında Fransa’da Rococo st..
04 Oca Sandalye Alırken Bunlara Dikkat Edin
0 1180
Evinize mobilya veya mobilya eşyaları alırken öncelikle tabi ki bir mağaza gidip gözle görmek istersiniz fakat bunun yanı sıra olarak tabi birçok araştırma yaptığınız da oluyordur.Gelişen teknoloji il..
03 Oca Cafe, Otel ve Restorant gibi ticari mekanlarınız için Sandalye ve Masa seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar
0 1030
Yeni bir mekan açarken, sandalye ve masa alımında dikkat etmeniz gereken hususları kısaca özetlemek istedik.Sandalye ve Masa SeçimiÖncelikle, mekanınızın konseptini belirleyin. İç ve dış mekân ayrı..
31 Ara Mobilya Alacaklara Fayda Sağlayacak Tavsiyeler
0 1151
Yeni evinize, ofisinize mobilya alırken dikkat etmeniz gereken hususlar vardır.Mobilya satın alırken dikkat etmelisiniz çünkü ekmek almaya gitmiyorsunuz. Yıllarca kullanacağınız mobilyalar hayatı..
30 Ara Metal Sandalye Çeşitleri
0 1652
Metal sandalye kullanımı ev, ofis, okul ve işyeri eşyalarımız arasında kullanılmakta olan malzemelerden en fazla tercih edilenler arasındadır. Hem metalden kaynaklanan dayanıklılığı hem kullanım kolay..
30 Ara Metal Paslanmaz Masa Ayakları
0 650
Bir kafe ya da restorana gittiğimizde pek de fazla dikkatimizi çekmeyen ve önemsemediğimiz masa ayakları, işlevsel olarak, bir mekan için önemli ayrıntılardan biridir. Çoğu insan masa tablasının altın..
29 Ara Masa Tarihi
0 428
Bir masanın ne kadar ilgi çekici,ne kadar farklı olabileceğini düşünün. Yaratıcı tasarımcılar bizlere günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan, üzerinde yemek yediğimiz, çalıştığımız masaların nasıl olup ..
27 Ara Kaliteli ve Ucuz Sandalye
0 1394
Cafe Sandalyeleri, Restoran Sandalyeleri, Otel Sandalyeleri, Pastane Sandalyeleri, Hastane Sandalyeleri, Ev Sandalyeleri ve Ofis Sandalyeleri yalnızca Palmiye Koçak Mobilya'da. ..
23 Ara Günlük Hayatımızda Sandalyeler
0 1061
Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız, ancak kıymetini çoğu zaman fark edemediğimiz sandalyelerin satışa sunulmadan önce ne tür ince işlemlere tabi tutulduğunu biliyor muydunuz?Tahta, plastik ve ..
22 Ara Ev Dekorasyonlarında Renkli Sandalye Kullanımı
0 8651
Birçok rengi ve tasarımı ile evlerinizi süsleyecek olan rengârenk sandalyeleri nerelerde nasıl kullanabilirsiniz gelin birlikte bakalım.Sizlerde evinizi dekore ederken işe ilk olarak renkleri düşünere..
22 Ara Evde Eskitme Sandalyeler
0 1577
Ahşap sandalyeler için eskitme yapmayı düşünenlere yardımcı olması adına birkaç seçenekten bahsetmek doğru olacaktır. En çok tercih edilmekte olan eskitme yöntemi, boya ile yapılmakta olan olarak göz ..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 23 (2 Sayfa)