Menü
Sepetiniz

İhracat Ülkelerimiz RSS Besleme


30 Ara Ortadoğu Ülkeleri
0 1823
Firmanın İthal Ettiği Ürünler;Otel Mobilyaları, Restoran Mobilyaları, Ahşap Modern Masa, Ahşap Modern Sandalye, Modern Berjer, Koltuk, Chester Koltuk, Masa Modelleri, Masa Çeşitleri, Cafe Masaları, Re..
15 Ara Avrupa Ülkeleri
0 2064
Arnavutlukta ihracat yaptığımız bazı şehirler : Tiran Dıraç AvlonyaMadritte bulunan Espranza cafenin masa ve sandalye ihracatı firmamızdan tarafından karşılanmıştırMattersburg şehrine masa v..
14 Ara Asya Ülkeleri
0 1706
Ülkelere İhraç Ettiğimiz Mamuller;Cafe Masaları, Cafe Sandalyeleri, Cafe Sedirleri, Cafe Bar Dekorasyon Malzemeleri, Restoran Sandalyeleri, Restoran Masaları, Restoran Servantları, Restoran Kanepeleri..
14 Ara Amerika Ülkeleri İhracati
0 1585
Palmiye Koçak olarak sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir köşesine sandalye, koltuk, masa ve benzeri mobilya satışı yapmaktayız. Firmamız, Amerika, Asya ve Afrika kıtaları dahil olmak üzere dün..
14 Ara Tüm Ülke İhracatları
0 1255
Palmiye Koçak olarak sizlerin her zaman hizmetinizdeyiz.Palmiye Koçak kendi tesislerinde üretilen ürünlerini; Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu genelinde 50 den fazla ülkeye ihraç ediyor. Avrupa Ülk..
14 Ara Afrika Ülkelerine Mobilya satışı
admin 0 2310
Palmiye Koçak olarak sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir köşesine mobilya satışı yapmaktayız. Firmamızın çalıştığı ülkeler arasında çeşitli Amerika, Asya ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Ürü..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)