Almanya Berlin Sandalye

Berlin Almanya'nın başkentidir (1990'dan beri Alman birleşmesinden sonra) ve 3.5 milyonluk bir nüfusa sahiptir.

Berlin´in ekonomisi, Avrupa´daki en popüler turistik destinasyonlardan biri olmasından dolayı hizmet sektörüne dayanmaktadır.

Diğer endüstriler arasında IT, ilaç, yenilenebilir enerji, biyomedikal mühendislik ve biyoteknoloji bulunmaktadır.

Almanyadaki Referanlarımız:

Berlin Chair Berlin Sandalye İhracatı

Almanya berlin sandalye denildiği akıllara ilk gelen palmiye koçak olmuştur.

Berlin'de İklim

Victoriapark BerlinBerlin ikliminin en iyisi, nemli bir kara iklimi olarak tanımlanabilir. Yaz mevsiminde inanılmaz derecede sıcak olabilir ve şehrin tamamı bir miktar soğuma için yakındaki göllere kaçar gibi görünmektedir.

Eğer şanslıysanız, çok sıcak ve kuru bir yaz günlerini bir gün saatlerce güneş ışığına yakalayacaksınız.

Birkaç yıl boyunca Berlin'de yaşadıktan sonra, en azından her 5 yılda bir Berlin'deki yazların harika olduğunu garanti edebilirim. Diğer taraftan, diğer yazların çok kısa ve yağmurlu olabileceği anlamına gelir.

Son zamanlarda Berlin, yeni ve başarılı girişimlerin merkez üssüdür ve bazen de Silikon Allee (ABD'deki orijinal Silikon Vadisi'nden türeyen) olarak anılmaktadır.

Ayrıca, kış aylarında sıcaklıkların -21 ° C'nin (veya -3 ° F) altına düşebileceğinin farkında olun. Yılın bu zamanındaki hava, Sibirya'dan gelen soğuk iklimden etkileniyor.

Evet doğru duydunuz, Sibirya Rusya'nın çok soğuk bir yerinde olduğu gibi. Kışın sıcak ve rahat kalmak istiyorsanız daha iyi kış lastiği getirseniz iyi olur.

Berlin Coğrafyası

Almanya'nın doğu kesiminde yer alan Strandbad Müggelsee, Polonya gibi Doğu Avrupa ülkelerinin önemli bir merkezidir.

Berlin nispeten düzdür ve en büyük nehri Spree olarak adlandırılır. Batı Berlin'de Spandau'da Spree Havel ile buluşuyor.

Bu bölgede Wannsee ve Tegeler See gibi birçok göl vardır. Ancak, S-Bahn yönünü Doğu'ya götürürseniz, kısa bir süre sonra kendinizi büyük doğaların ortasında ve yaz mevsiminde atlamanızı ve serinlemenizi isteyen güzel gölleri keşfedeceksiniz. Almanya berlin sandalye alanında hem modern hem de klasik yapıyı da kullanmaktadır.

Berlin Restoran Sandalye İhracatı Berlin Cafe Sandalyesi İhracatı

Berlin Sandalye ve Masa Modülleri,

Berlin ticaret şirketleri için berlin sandalye ve masa üretimi yapıyoruz. Farklı model koltuk, masa ve kanepe üretiyoruz. Ticari Mobilyalarınız varsa www.palmiyekocak.com adresli web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Birçok modelimiz sandalye, masa ve koltuklarımız bulunmaktadır. Ürünlerimizi berlin'deki birçok restoran, kafe ve otele sattık. Berlin´e hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Almanya berlin sandalye alanında palmiye koçak en önde gelen firma olmuştur.

Berlin Semtleri

Her ne kadar birçok kişi Alexanderplatz'ın şehir merkezi olduğunu belirtse de, Berlin'de gerçek bir şehir merkezi yoktur. Daha ziyade Berlin'de Berlin'de küçük topluluklar olan birçok Kieze" vardır.<