Palmiye Koçak olarak her türlü işletme ile karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz.

Mobilya ve dekorasyon ürünleri alanında sahip olduğumuz tecrübe sayesinde müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için her şeyi yapmaktayız.

Bu yazımızda Almanya Stuttgart Bondorf’ta yer alan Tulpe Restaurant’a yaptığımız mobilya ihracatına değineceğiz. İşletmeye ihraç ettiğimiz ürünleri şöyle sıralayabiliriz:

·         Sandalye

·         Masa

·         Berjer

·         Koltuk

·         Sedir

·         Servant

·         Çeşitli dekorasyon ürünleri

Aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz üzere Tulpe Restaurant’a imal ettiğimiz ürünlerde renk uyumu ve şıklığın yanı sıra işlevselliğin de ön planda olmasına dikkat ettik. Zira, Palmiye Koçak olarak bizim için bir ürünün en önemli ayrıntısı hem estetik hem de dayanıklı olmasıdır. Bunun sebebi bir ürün satın aldığınızda bu ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilmek istemenizdir. Bu sebeple tüm müşterilerimize en kaliteli ve en uygun ürünleri sunmayı kendimize görev bilmekteyiz.

Özellikle kafe ve restoran dekorasyonu söz konusu olduğunda satın aldığınız ürünlerin estetik görünüşlerine dikkat etmeniz gerektiğini belirtelim. Zira, müşterileriniz; oturup vakit geçirecekleri mekanın tasarımına da dikkat edeceklerdir. Bu durumda mekanın genel atmosferiyle uyumlu olmayan bir tasarım müşterileri çekmek yerine mekanınızdan uzaklaştıracaktır. Bunu önlemek için işletmenizi dekore ettireceğiniz zaman pek çok faktörü göz önünde bulundurmalı, mümkünse bir uzman ile çalışmalısınız. İşte bu noktada Palmiye Koçak olarak her zaman her türlü ihtiyacınıza çözüm bulacağımızı belirtmek istiyoruz. Sandalye fiyatları, berjer fiyatları, masa fiyatları ya da direkt dekorasyon ürünleri fiyatları fazlasıyla değişken olabileceği için size en uygun fiyata en kaliteli ürünleri bulmak adına araştırma yapmanızı öneriyoruz. Hem imalatçı hem de satıcı olarak ürünlerimizin uygun fiyatlı ve son kalite olduğunun garantisini veriyoruz.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilirsiniz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)


Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon Almanya Tulpe Restaurant Dekorasyon