Artvin sandalye üreticisi mesleğini icra etmekte uzun yıllar boyunca deneyimli olan firmamız, gerek cafe, gerek restoran ve de kantin gibi önemli sosyal tesis alanları için çalışmalarına son hızla devam etmektedir.

Öyle ki Artvin ilinin en gözde caddesi Alper Temur caddesi üzerindeki tüm sosyal mekanlarda koltuk ve berjer gibi oldukça konforlu üretilmiş bir çok ürünümüz aktif olarak kullanılmaktadır.

Özellikle de İstanbul Bazaar Avm içerisinde yer alan kırmızı sandalyeler, geleneksel duruşa sahip suntalam masa tablası ve de ahşap klasik kollu sandalye modelleri oldukça dikkat çekmektedir. Kentin doğallığına yakışı yeşil çimlerin üzerine kurulmuş çay bahçesi ve otellerde kullanılan bir çok ürünün kaliteli ve doğal ağaçlardan imal ediliyor olması nedeniyle, firmamız Artvin bölgesinde adından sıkça söz edilir hale gelmiştir.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Artvin ili ziyaretçilerinin konforuna önem veren politikası ile her daim Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olarak kalacaktır.

Buraya tıklayarak iletişim bilgilerimizi görebilirsiniz.