Palmiye Koçak olarak hem bir imalathanemizin bulunduğu hem de en çok iş yaptığımız illerden biri olan Ankara ile ilgili siz değerli okuyucularımıza bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye'nin başkenti olan Ankara, tarihsel geçmişi ile de dikkat çekmekte olan bir şehirdir. Şehirde bölgede yapılan birçok arkeolojik kazıdan elde edilen verilere göre şehrin tarihi Bronz Çağı’na kadar uzanmaktadır. Ankara’nın sahip olduğu bu köklü, geçmiş kazılardan çıkan pek çok tarihi eser ile gözler önüne serilmiştir. Ankara sandalye imalatı buna bağlı olarak bir model  geliştirmiştir.

Ankara’nın öne çıkan bir diğer özelliği ise son derece sosyal bir kent olmasıdır. İnsanlar şehirdeki mekanlarda son derece keyifli zaman geçirmektedirler. Bunun başlıca sebeplerinden birisi şehrin başkent olması dolayısıyla şehircilik konusunda önde olmasıdır. Bu nedenle Ankara'ya turistik gezi düzenleyen insanlar bir mekana gidip vakit geçirmek ya da şehirde görülmesi gereken yerleri gezmek istediklerinde pek çok alternatife sahip olduklarını göreceklerdir. Şehrin modern yapılı kafe, kantin ve restoran gibi alanları hem lüks hem de oldukça iyi hizmet vermeleri ile bilinir. Bölgede sandalye üreticisi yani Sandalyeci olarak çalışan çok sayıda insan bulunur. Bahçe rattan sandalyeleri, bar sandalyeiroko sandalyeler ve de ahşap klasik kollu sandalye modelleri ile dünya çapında meşhur olmuş üretimler yapılır. Ankara ilinde yer alan koltuk ve berjer modelleri de son derece modern yapıya sahiptir.

Ankara’da bulunan imalathanemizde yapılan ahşap sandalye model ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz Palmiye Koçak olarak Ankara’da kapsamlı faaliyetler yürütmekte olup şehirdeki pek çok işletme ile çalışmaktayız.

Ankara sandalye imalatı alanında faaliyette olduğumuz ilçeler şu ilçelerdir:

·         Akyurt

·         Altındağ

·         Ayaş

·         Bala

·         Beypazarı

·         Çamlıder

·         Çankaya

·         Çubuk

·         Elmadağ

·         Etimesgut

·         Evren

·         Gölbaşı

·         Güdül

·         Haymana

·         Kahramankazan

·         Mamak

·         Nallıhan

·         Polatlı

·         Pursaklar

·         Sincan

·         Şereflikoçhisar

·         Yenimahalle


Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Ankara Sandalyeci imalatı



Ankara Sandalyeci Ankara Sandalyeci