Palmiye Koçak olarak sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir köşesine sandalye, koltuk, masa ve benzeri mobilya satışı yapmaktayız. Firmamız, Amerika, Asya ve Afrika kıtaları dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki ülkelere ürün ihraç etmektedir. Yurt dışı mobilya ihracatında en çok ürün ihraç eden ilk 100 firmadan biriyiz. Ürün ihracatı yaptığımız Amerika ülkelerinden bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

Palmiye Koçak olarak Amerika Birleşik Devletleri’ne masa, sandalye ihracatımızı gerçekleştirdik.

Palmiye Koçak olarak Kanada’ya masa ve sandalye ihracatı yaptık.

Firmamız, Meksika’ya da mobilya ihracatı gerçekleştirmiştir.

Palmiye koçak mobilya ürünleri, Arjantin’de de rağbet görmüştür.

Brezilya otel ve restoran dekorasyonu için masa ve sandalye ihracatı Palmiye Koçak tarafından gerçekleştirilmiştir.

İhracat yaptığımız ülkelerin arasında masa ve sandalye ihracatı yaptığımız Venezuela da yer almaktadır.

Görebileceğiniz üzere Palmiye Koçak olarak dünyanın dört bir yanındaki işletmeler mobilya ihtiyaçlarını bizden karşılamaktadır. Bu başarımız, kalite standartlarına verdiğimiz önem ve ürettiğimiz ürünlerin her daim arkasında olmamızdan kaynaklanıyor. Palmiye Koçak olarak sadece yurt içi değil yurt dışı projelerimizde de müşterilerimizle sürekli bir iletişim halinde bulunuyor, tüm ihtiyaç ve taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Bu sayede, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyor, tüm süreç boyunca onların yanında olarak müşteri memnuniyetini garantiliyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini arıyorsanız o zaman doğru adreste olduğunuzu gururla belirtmeliyiz. Zira, Palmiye Koçak olarak gerek tecrübemiz gerek müşterilerimiz ile iletişimimiz sayesinde size en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Eğer önceden çalıştığımız projeler hakkında bilgi almak istiyorsanız, internet sitemizdeki referanslarımıza göz atabilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemizden imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görebilirsiniz. Başarı hikayemizin diğer kısımlarını da blog sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bizimle iş birliği yapmak ya da gerek firmamız gerek projelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalar ile karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Amerika Ülkeleri İhracati

  amerikaPalmiye koçak mobilya olarak Amerika Birleşik Devletlerine masa, sandalye ihracatımızı gerçekleştirdik.
 canadaKanada masa sandalye ihracatı
 meksikaMeksika ihracatı
 arjantinArjantin mobilya ihracatı
 brazilBrezilya otel ve restoran dekorasyonu için masa ve sandalye ihracatı gerçekleşmiştir.
 venezuelaVenezuela masa ve sandalye ihracatı