Amerika Birleşik Devletlerine İhracat Manhattan Furniture Company firması kaliteli , konforlu ve şık ürünler alarak palmiye koçak ailesini gururlandırmakla beraber yaptığımız işin kalitesi ve güvencesini ortaya koymaktadır. Siz hayal edin , gerçekleştirmek de bizim görevimiz olsun.

Amerika Birleşik Devletleri New York'ta yerleşik Manhattan Furniture Company firması firmamızdan;

plastik sandalyeler

plastik masalar

ahşap sandalyeler,

ahşap masalar

ofis masaları

ofis koltukları

koltuklar

kafe koltukları

kafe masaları

mobilya dekorasyon ürünlerini ithal etti.

 
Amerika Birleşik Devletlerinde 126 bayisi olan Manhattan Grup Company firması düzenli olarak her ay firmamızdan farklı ürünler ithal etmektedir. Okyanus ötesine mal ihracatı yapmak hem ülkemiz ve hem de firmamız için büyük bir gururdur. Ürünlerimizin kalitesi, konforu ve şıklığı ile dikkat çelmesi müşterilerimiz tarafından da memnuniyetle karşılanmakta ve beğenilmektedir. Plastik ürünlerimiz fazlasıyla rağbet gören ürünlerden bir kaçıdır. Gönderilen Ürünlerimiz Kırılmayacak, Çizilmeyecek şekilde kaplanarak, sarılarak düzgün bir biçimde istifleme yapılmıştır. Ürünlerimiz müşterilerimizin istediği ölçü ve renkte imal edilmekle beraber, kullanılan her mekana farklı hava katmaktadır. Palmiye Koçak kalitesi ile dünyada 70 ülkeye ihracat   ettiğimiz ürünler kalitemizin kanıtıdır. Ürünlerimiz Palmiye Koçak ailesinin imzasıdır.                                                                                                                 

MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VEREBİLMEK ADINA PALMİYE KOÇAK OLARAK BURADAYIZ.

Portekiz'e yapılan sevkiyatımızda gönderdiğimiz ürünlerle birlikte Palmiye Koçak adını tüm dünyaya ulaştırmakla beraber, müşterilerimizin ürünlerimizin kalitesi, konforu, zarifliği ve güvencemiz ile hizmetinize sunuyoruz. Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız.

 

EĞER SİZ DE İŞLETMENİZ İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORSANIZ PALMİYE KOÇAK OLARAK HİZMETİNİZDEYİZ.

Eğer önceden çalıştığımız projeler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere göz atmak ve bu ürünler hakkında genel bilgi almak için yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimiz, projelerimiz ve firmamız hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ise bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

palmiyekocak.com

 Amerika Birleşik Devletlerine İhracat