Kafe, restoran ve benzeri işletmelerin dekorasyonu sırasında en çok dikkat etmesi gereken husus dekorasyondur diyebiliriz. Zira, bu tarz işletmelerin sunduğu hizmet ne kadar iyi olursa olsun özensiz bir tasarım müşterinin ilgisini kaybetmesine sebep olacaktır. Dolayısıyla, bir kafenin atmosferiyle uyumlu bir dekorasyona sahip olması şarttır diyebiliriz. Bu sebeple, dekorasyon konusunda işinin ehli bir firmayla çalışarak işletmenizi müşterilerin ilgisini çekecek bir atmosfere kavuşturabilirsiniz. Almanya Stuttgart’ta yer alan Sultan Saray Restaurant da bu sebeple dekorasyon ve mobilya alanında sektörün en iyilerinden olan Palmiye Koçak ile çalışmayı tercih etti. Sultan Saray Restaurant tarafından satın alınan ürünler şu şekildedir:

·         Sandalye

·         Bar sandalye

·         Metal sandalye

·         Masa

·         Berjer

·         Sedir

·         Bar dekorasyonu

·         Çeşitli dekorasyon ürünleri

Aşağıdaki resimlerden görebileceğiniz gibi mekanın atmosferi ve temasıyla uyumlu tasarımlar tercih edilmiş, kaliteli ürünlerimiz sayesinde mekan tam anlamıyla bir saraya benzemiştir. Palmiye Koçak olarak tüm işletmelere ürün alımı yaparken ürünlerin işletmelerindeki atmosfere uymasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Ancak, yukarıda da belirttiğimiz gibi, çoğu mekanda kullanılacak olan mobilyaların sadece mekanın temasına değil aynı zamanda müşterilerin zevkine de uygun olması gerekmektedir. Bir mekanı ziyaret eden kitle genellikle bellidir, bu kitlenin belirlenmesinde de genelde mekanın teması ve sunduğu hizmetler rol oynar. İşte bu noktada birbiriyle uyumsuz mobilyaların kullanımı, dekorasyonun özensiz olması gibi sebepler hedef kitlenin mekanı ilgi çekici bulmasını zorlaştırır.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyonunu yaptırmak istiyorsanız, hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak sektörde 17 yılı aşkındır süredir çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Palmiye Koçak olarak gerek yurt içi gerek yurt dışı işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı kalarak çalışmaya devam ediyoruz.

Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Almanya Sultan Saray İhracatı



Almanya Sultan Saray İhracatı