Palmiye Koçak olarak kafe, restoran ve otel gibi işletmelerin dekorasyonu konusunda yılların bize kazandırdığı tecrübeye güvenmekteyiz.

Bu noktada, özellikle kafe sahiplerine, dekorasyona en az sundukları ürünlere gösterdikleri kadar özen göstermelerini öneriyoruz. Özellikle sektörde tecrübe edinmiş bir firma ile çalışmak dekorasyon işlerini pürüzsüz bir şekilde halletmenizi sağlayabilir. Bu sebeple İstanbul Çekmeköy’deki Alexde Cafe’de dekorasyon projesi için ihtiyaç duyduğu ürünleri Palmiye Koçak’tan temin etmiştir. Firmamızdan temin edilen ürünler şu şekildedir:

·         Masa

·         Sandalye

·         Sedir

·         Koltuk

·         Berjer

Resimlerden de görebileceğiniz üzere ürünlerimiz ile mekanın atmosferi ve teması tam bir uyum sağlayarak başarılı bir tasarım ortaya koymuştur. Özellikle kafe, restoran ve otel gibi işletmelerde sunulan hizmetin yanı sıra tema ve atmosferin de mekanın başarısında büyük rol oynadığını düşünürsek iyi bir dekorasyonun en önemli şey olduğunu söyleyebiliriz. Zira, müşterilerin dikkat ettiği en önemli husus mekanda geçirdikleri sürede ne kadar eğlendikleri ve mekanın üzerlerinde bıraktığı histir. Bu sebeple, müşteriler dekorasyonunu beğendikleri ve hizmetinden memnun kaldıkları bir mekana defalarca gideceklerdir. Dolayısıyla, Alexde Cafe’ye temin ettiğimiz ürünler ile mekanda oluşturulan sıcak ortam sayesinde müşterilerin geçirdikleri her saniyeden zevk alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Eğer Alexde Cafe gibi siz de kafenizin dekorasyonu için sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Zira Palmiye Koçak olarak yirmi yıla yakın bir süredir sektörde çalışmanın bize kazandırdığı tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile en kaliteli ve uygun ürünleri ayağınıza getiriyor,

siz değerli müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlıyoruz.

Eğer önceden yaptığımız işleri görmek istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına da göz atabilirsiniz. Bunun yanında, satışını ve imalatını yaptığımız ürünlere de yine internet sitemiz üzerinden göz atabilir, bu ürünler hakkında genel bilgilere ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ya da fiyat öğrenmek için ise bizimle iletişim adreslerimiz vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı kalarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 

Alexde Cafe Çekmeköy