Doğu Anadolu bölgesinin en önemli şehirlerinden biri olan Elâzığ, birbirinden güzel tarihi mekanların bulunduğu Alacakaya ilçesine ev sahipliği yapmaktadır.

Alacakaya ilçesi, merkeze 85 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Bölgenin en çok gelişim gösteren mekanları da Alacakaya’da bulunmaktadır. Çünkü hem insanları hem de gelen ziyaretçiler Alacakaya’da bulunan mekanları ziyaret ederek, bölgedeki alışveriş merkezlerinden ve dükkanlardan alışveriş yaparak bölgenin kalkınmasında aktif bir şekilde rol almaktadırlar. Alacakaya ilçesindeki en önemli tarihi yapılardan biri Murat Hanı olarak bilinen yapıdır. Burası ilçedeki pek çok turistik mekândan yalnızca biri olsa da sadece Murat Hanı bile her yıl binlerce turisti ilçeye çekmektedir.

Bölgedeki kafe, restoran ve otel tarzı işletmeler de tarihi mekanların yakınlarında yer almakta olup her yıl turist akınına uğramaktadır. Hayvancılık bölgenin önemli geçim kaynaklarından biri olmuştur. Alacakaya’daki mimari yapıların dikkat çeken özelliği ise Murat Hanı kültürel yapısına benzer niteliklerin kullanılmasına özen gösterilmiş olmasıdır. Özellikle de kafe ve pastane tarzı yerler yerel halkın sık sık ziyaret ettiği mekanlar olmuştur. Bu mekanlarda koltuk ve berjer gibi modern dekorların yaygın bir şekilde kullanıldığını görmek mümkün olacaktır. Alacakaya sandalye satın alım işleri için de Palmiye Koçak olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaç edindik. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın dört bir yanına yaptığımız ürün gönderimleri ile kalitemizi yurt içi ve yurt dışı her yere taşıyoruz.

Alacakaya sandalye imalatı alanında geniş bir yer tutan palmiye koçak yaptığı üretim ile ilçe içinde adını duyurmuştur.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyon işleri için sektörün en iyileri ile çalışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Zira, Palmiye Koçak olarak yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. Mobilya, sandalye ve dekorasyon işleri söz konusu olduğunda firmamızın sektörün en iyilerinden olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Eğer önceden yaptığımız işleri görmek istiyorsanız internet sitemizde yer alan “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. Bunun yanında, eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmek ve bu ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Alacakaya sandalye imalatı Daha ayrıntılı bilgi ve iş birliği talepleriniz için ise iletişim adreslerimiz vasıtasıyla bize ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Alacakaya Sandalye İmalatı