Adıyaman, sadece coğrafyamızın değil tarihin de en eski yerleşim yerlerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

Geçmişi milattan önceki dönemlere kadar dayanan Adıyaman, Dulkadiroğulları Beyliği tarafından ele geçirilmesiyle birlikte Osmanlı toprağı haline gelmiştir.

Adıyaman ilimizin barındırdığı en önemli tarihi yerler arasında Nemrut Ören Yeri bulunmaktadır. Söz konusu ören yeri il merkezine yaklaşık 87 kilometre uzaktadır. Bunun yanında, bu ilimizin görülmeye değer yerleri arasında Adıyaman Kalesi, Yeni Kale, Gerger Kalesi, Cendere Köprüsü, Altınlı Köprüsü, Göksu Köprüsü ve Pera Antik Kenti de bulunmaktadır. Kısacası, Adıyaman ilimiz ülkemizin eşsiz değerlerinden pek çoğunu içinde barındırmakta ve her yıl çokça turisti kendine çekmektedir.

Adıyaman’da yer alan tarihi yerlerin genelinde rastlanabilen oteller, restoranlar, çay bahçeleri vesair sosyal tesis alanları sahip oldukları yöresel dekorlar ile turistlerin ve ziyaretçilerin dikkatini üzerlerine çekmektedir. Özellikle kafe gibi mekanlarda kullanılan koltuk ve berjer modelleri, yörenin tarihi geçmişi ve kültürel özellikleri ile özdeşleşen bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çekmektedir. Bunun yanında, bölgede yer alan Turuş Kaya Mezarları da her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilmekte ve ilgi çekmektedir. Görülebileceği üzere Adıyaman ilimiz gerek geçmişi gerek ziyaretçilere sunduğu imkanlar ile görülmeye değer bir ilimizdir.

Adıyaman ilimizde sandalyecilik zanaatının da gelişmiş olduğunu söylemeden geçmemeliyiz. Bu nadide şehrimizde üretilen sandalyeler, koltuk ve berjer modelleri ilgi çekmekte, gerek turistler gerek ülkemizin dört bir yanındaki mekanlar tarafından Adıyaman sandalye ürünleri satın alınmaktadır.

Adıyaman sandalye üreticisi olarak müşterilerimizin istekleri üzerine de üretim yapıyoruz. Adıyaman sandalye deyince akla gelen ilk firma olan Palmiye koçak ile 7/24 hizmetinizdeyiz.

Palmiye Koçak olarak biz de her türlü dekorasyon ve mobilya ihtiyacınızda size yardımcı olmaya hazırız.

Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile size en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyor ve bu sebeple de sektörün en iyisiyle çalışmayı arzu ediyorsanız hizmetinizdeyiz. Daha önceki projelerimiz ve çalışmalarımız ile ilgili referanslara ulaşmak için internet sitemizi kullanabilirsiniz. Bunun yanında, iletişim adreslerimiz ile imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere de internet sitemiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Eğer bizimle çalışmak istiyorsanız bir telefon uzağınızdayız. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

Adıyaman Sandalye İmalatı

Adıyaman Sandalyeci Adıyaman Sandalye İmalatı