Kitap; bir milletin ana yapısıdır, kitaplar insanları geliştirmekle beraber bilgilendirir de. Kitaplarımızın insanlara ulaştığı yerlerden biri de kütüphanelerdir. Kütüphaneler; insanların birbirini anlamadan ama aynı yoldan gittikleri tek mekân.

Kütüphaneler, bilgi için geçiş kapısı olarak bilinmekle beraber eğitime önemli katkıları bulunur. Aslında içinde birçok değeri bulunduran kuşaktan kuşağa aktarılabilen yaşayan bir bilgi gücü. Öğrenme, kültürel gelişim, karar verebilme konularında bireyleri geliştirmesi ile bireylere farkındalık da katar.

. Sedir

. Sehpa

. Dolap

. Kitaplık

. Masa

. Sandalye

İstanbul'da fatihte bir kütüphane mekanına yapılan ürünlerimiz profesyonel bir şekilde müşterinin kendisine teslim edilmekle beraber ortama uyum sağlanması için dizayn edildi. Müşterimizin isteği üzerine ölçü ve renklerle tasarlanan ürünlerimiz kütüphanemize farklı bir hava katıyor.

Ürünlerimizin kalitesi ve konforu palmiye koçak farkıyla ortaya konulmuştur.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalyemasa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

yonca kitap kafe İstanbul fatih