Pendik ilçesinde evliliğe ilk adımı atacak olacak çiftlerin tercih ettiği düğün salonu olması özelliğiyle değerli davetlilerine hizmet veren y23 Organizasyon Düğün ve Davet Salonunun Katlanır ayaklı banket masaları, Düğün salonu aksesuarları, doğum günü aksesuarları, nikah salonu gelin damat sandalyeleri, banket masa örtüleri, salon süsleme aksesuarları, sandalye giydirme kumaşları, tül süslemeleri, tiffany sandalyeleri, özel yapım kına koltuğu ve pufları firmamız tarafından tedarik edilmiştir.

Pendik, Kartal, Maltepe ve Tuzla ilçeleri düğün salonları için ekonomik ve lüks sandalyeler üretmekte ve satmaktayız. Dekorasyonunuza uygun modern veya klasik çizgideki ürünlerimizi sitemizde bulabilirsiniz.

Resimlerdeki ürünler hakkında fiyat almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Y23 Dugun Davet Salonu Nikah Sandalyesi Y23 Dugun Davet Salonu Napolyon Sandalye Y23 Dugun Davet Salonu Masa Ortusu Y23 Dugun Davet Salonu Kina Takimi Y23 Dugun Davet Salonu Dugun Aksesuarlari Satisi Y23 Dugun Davet Salonu Dugun Aksesuarlari Pendik Y23 Dugun Davet Salonu Dugun Aksesuarlari Y23 Dugun Davet Salonu Banket Sandalye Aksesuarlari Y23 Dugun Davet Salonu Banket Sandalye