Uygun Sedir Loca Koltuk Seçimi

Restoran, cafe ve oteller için Sedir & Loca oturma sistemleri harika bir seçimdir, çünkü konuklara daha fazla mahremiyet ve rahatlık sağlamaktadır, aynı zamanda ambiyansı daha sıcak ve konforlu hale getirir. Ayrıca, bu tarz dizayn ve tasarımlar mekanın yerleşiminde tasarruf sağlayarak daha fazla müşteriyi ağırlayabilmenize imkan sağlar.

Sedir veya Loca koltuklarını seçerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç tasarım öğesi vardır.

Öncelikle, yaptıracağınız sedirin klasik veya modern olması konusunda seçim yapmanız gerekmektedir bu sizin mekanınızın mimari çalışması ile bir bütün olmalı sedirinizi tamamen ahşap veya döşemeli seçebilirsiniz, sırt döşemeleri kapitoneli, düz veya farklı şekillerde tasarlanabilir bunun dışında sedir, loca ve kanepeler mekanınızın şekline göre köşeli, yuvarlak, oval, düz ve L şekillerinde imal edilebilirler.


Duvar Biçimine Göre Sedir Her Ölçüye Göre Yapılabilir.Sedir Çeşitleri


Genelikle sedirlerin iç iskeletleri kayın veya gürgen ağaçlarından imal edilmektedir buda ürünün uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Projeye istinaden onlarca metre sedir birbirlerine bağlanarak uzun bir oturma düzeni de oluşturulabilir. Tavsiye edilen ölçü ise 120 cm genişlik olup bu ölçüye iki kişi rahatlıkla oturmaktadır.

Zamanla farklı oturma düzenine geçmek istenildiğinde 120 cm genişlik bakımından avantajlı olacaktır.Birçok farklı model sedir, loca ve kanepeler için sedir ve loca kategorisini incelemenizi tavsiye ederiz