29 Mayıs 1453'te İstanbul'un fethedilmesinden sonra Üsküdar hızla gelişme göstermiştir. Fatih Sultan Mehmet Han devrinde, ilçe adeta yeniden kurulmuştur. Fatih, Salacak'ta kendi adıyla anılan bir mescit yaptırmış ve Üsküdar'ın Osmanlı klasik şehir dokusuna uyan ilk mahallesini ortaya çıkarmıştır. Fatih, Anadolu'dan göçe tâbi kıldığı Türklerin bir kısmını buralara yerleştirmiş, şimdiki İskele Meydanı'na da bir bedesten yaptırarak ticaretin hızlı bir biçimde gelişmesini sağlamıştır. Üsküdar'ı bir gelin gibi süsleyen, bu beldeyi her türlü yağma ve talandan koruyan, Türkmen mahalleleri ile şenlendiren Fatih Sultan Mehmet´in 3 Mayıs 1481'de Gebze civarındaki Sultan Çayırı'nda vefatı Üsküdar tarihi için de mühim bir vakadır. Üsküdar, Fatih'in cenazesinin İstanbul'a geçişine ev sahipliği görevini derin bir üzüntü ve adeta kurucusuna yaraşır bir gayret ile yerine getirmiştir. 16. yüzyıldan itibaren Osmanlı Üsküdar'ı, 91 cami ve mescit, 51 tekke, 12 hamam, 11 kervansaray, 2 imarethane, 7 medrese, 260 çeşme, 5 büyük iskele, 2 darüşşifa, 2 menzilhane, tabhane, sıbyan mektepleri, kütüphaneler, darülhadis, sebiller ve posta teşkilatı ile bir çok padişah, sultan, paşa ve devlet adamlarının sarayları, yalı ve köşkleri ile süslenmiştir. Bu hızlı gelişme Üsküdar'ın bir şehir dokusuna bürünmesinin Osmanlı ile başladığını ispatlamaktadır. İlçe; Cumhuriyet döneminde de gelişimini sürdürmüş, önemli bir merkez ve Osmanlı şehri olma hüviyetini muhafaza etmeyi başarmıştır. İlçe, 550.000´e yaklaşan nüfusu ile ticari potansiyeli yüksek ve bereketli bir alandır. İlçede birçok pastane, kafe, restoran, okul, otel ve ticari işletme mevcuttur.

Üsküdar Sandalye Dış Mekan Masa Düğün Salonu Sandalye

Üsküdar Sandalyeci

Palmiye Koçak Mobilya, www.palmiyekocak.com web sitesi üzerinden 6.000´e yakın ürünüyle, birçok ticari işletme için birbirinden özel çözümler sunuyor. Sandalye, masa, koltuk, berjer, armut minder, bahçe mobilyaları, masa örtüsü, dresuar, dilsiz uşak, orta sehpa, yan sehpa, seperatör, makam takımı, ofis sandalyesi ve bekleme grubu gibi ürünlerden yaklaşık 1.000 tanesi Pendik E-5 Yanyol´daki, 6 katlı showroomumuzda sergileniyor. Showroomumuza gelmeden önce 0 216 427 75 59 ve 0 555 981 23 65 numaralı telefonlarımızdan, ilgilendiğiniz ürünlerle ilgili bilgi alabilir, showroomda bulunup bulunmadıklarını öğrenebilirsiniz. Alanında uzman satış ekibimiz, size bilgi vermekten memnuniyet duyacaktır.

Üsküdar Klasik Koltuk Sandalye İmalatı Üsküdar Sandalyeci

Üsküdar Sandalye İmalatçısı Palmiye Koçak; 17 yıldır kafe, restoran, otel, hastane, ofis, okul ve ev dekorasyonunda özgün projeler geliştiriyor ve dört kıtada 50´den fazla ülkede ay yıldızlı, al bayrağımızı gururla dalgalandırmaktan kıvanç duyuyor. Referanslarımızı incelemeden ve bizden fiyat almadan karar vermemenizi rica ediyoruz...

Üsküdar´daki referanslarımızdan bazıları:

Üsküdar Beritan Pastanesi

Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi Üsküdar İstanbul

Üsküdar Kız Kulesi Restoran Dekorasyon

Üsküdar Medivia Hospital

Üsküdar Sumerdum Butik Otel

Vanilla Pastane Dekorasyon Sandalye Masa Üsküdar

Yavuz Bey İskender, Üsküdar Şubesi

Sizi, Pendik E-5 Yanyol´daki showroomumuza, bir çay içmeye bekliyoruz...