İstanbul´un Anadolu yakasının incisi Tuzla, adını Osmanlı Dönemi´nde kentin tuz ihtiyacını karşılayan, Tuz Gölü´nden almıştır. Yetmiş sene öncesine kadar bu gölden çıkan tuz, İstanbul ve çevresindeki üç ilin(Kocaeli, Tekirdağ ve Yalova) tuz ihtiyacını karşılamaktaydı. Tuzla denince akla; Evliya Çelebi´nin Seyahatname´sinde yer verdiği İçmeler şifalı suları, Osmanlı döneminde bir balıkçı köyü ve sayfiye(dinlenme) yeri olarak sağladığı faydalar, Piyade Okulu, Tersane, Tuzla Marina Avm ve sahildeki birçok kafe ve restoran gelir.

Tuzla sandalyeci

Palmiye Koçak Mobilya, 6000 çeşit ürünü ve 2000´e yakın sandalye modeli ile sizlere, tamamen tarzınızı yansıtacak sandalyeler yaptırma fırsatı veriyor. Bu konuda önce www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret ederek işe başlayabilirsiniz. Sitemizde beğendiniz sandalyeyi teşhirde görmek isterseniz, önce bizi arayıp ürün hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz. 6 katlı showroomumuzda 500'den fazla ürünü görebileceğiniz gibi sitemizden binlerce ürünü inceleyebilirsiniz. Seçtiğiniz sandalye modelinin, iskelet ve döşeme(kumaş, suni deri, hakiki deri) rengini belirleyebilir, poliüretan değilse ölçüleri ile oynayabilirsiniz.
Tuzla Cafe Sedir Tuzla Cafe Sedir Tuzla Cafe Sedir

Tuzla sandalye imalatı denince akla gelen ilk firma olan Palmiye Koçak, mobilyaya dair aklınıza gelen ne varsa çözüm ortağınız olarak size bir telefon kadar yakın... Otel dekorasyon, Restoran dekorasyon ve Cafe dekorasyon konularında bize danışabilirsiniz.

Tuzla Cafe Sedir Tuzla Cafe Sedir Tuzla Cafe Sedir

Kafe, otel, restoran, düğün salonu, ofis ve hastane dekorasyonu ve proje işleri konusunda, bine yakın referansımız ve 50´den fazla ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracatımızla; size A kalite sandalye, masa ve mobilya dekorasyon ürünlerini en iyi fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Bizden fiyat almadan karar vermemenizi rica ederiz.