Düğün veya organizasyonların vazgeçilmez parçası olan Tiffany, gaz enjeksiyon teknolojisi ile polipropilen içerikli monoblok bir sandalye olarak tasarlanmıştır. 11 adet olarak istiflenebilme özelliğine sahip ürün iç ve dış mekan kullanımları için uygundur. Beyaz, siyah altın ve gümüş renk üretimi mevcuttur..Tiffany sandalyeler çeşitli nedenlerle düğünler, etkinlikler, organizasyonlar için ilk satın alım seçeneğidir. Çeşitli nedenlerin içerisinde ilk özellik olarak hafiflik ön plana çıkmaktadır. Satın alacağınız diğer sandalye modellerine göre taşınabilirlik, saklama ve işleri hızlandırma açısından hepsinden daha hafiftir. Bu hafiflik işletmeler, organizatörler, düğün salonları için oldukça dikkat edilen bir konudur.

Çok sayıda sandalye gerektiren büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapıyorsanız, mekan kurulumunun olabildiğince kolay olmasını istersiniz. Tiffany Sandalyeler hafiftir ve kolayca istiflenebilir, ancak yine de işleviniz için mükemmel kalitede bir sandalyedir.

Tiffany Sandalyeler rahat ve sağlamdır. Tiffany Koltuğunun her bir bileşeni, orijinal olarak taşıyacağı stres için özel olarak tasarlanmıştır.

İnsanların Tiffany tercih etmesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi herhangi bir etkinlik, düğün, mekan dekoruna veya temasına uyacak şekilde kolayca şekillendirilebilmesidir. İster yüzlerce misafirin olduğu büyük bir etkinlik, isterse daha küçük, daha samimi bir etkinlik olsun, Tiffany Sandalyeler her zaman harika görünür.

Tiffany sandalyeler, hafiflikleri, çok yönlülükleri ve herhangi bir tarz veya temalı işleve uyan klasik zarafetleri nedeniyle büyük etkinlikler için popüler bir seçim haline geldi.

Bir Tiffany Sandalyesinde kullanılan orijinal keresteler kiraz ve akçaağaç ve daha sonraları da kayın ve dişbudaktı, hepsi orijinal olarak İtalya'daki kırsal ormanlardan elde edildi. Bugün etkinlikler için kullanılan çoğu Tiffany Sandalyesi Keresteden yapılmıştır.

Tiffany sandalyeler, hafif olmaları ve kolayca istiflenebilmeleri nedeniyle büyük ölçekli etkinlikler için popüler bir seçim haline geldi. Modern ve klasik şıklığı ile her tarza uygun, güzel ve kaliteli bir sandalyedir. İster bir düğün, ister bir parti veya bir tören yapıyor olun, sizi temin ederiz ki bu Tiffany sandalyeler kalitelidir.

Sandalyelerimiz, sektördeki en gelişmiş teknolojik ekipmanlarla uluslararası standartları karşılayacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Gerçek profesyonel üreticiden ve Tiffany sandalye toptancılarından satın almak size daha fazla fayda sağlayacaktır!

PALMİYE KOÇAK OLARAK YILLARIN TECRÜBESİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HER TÜRLÜ MOBİLYA VE DEKORASYON İŞİNDE HİZMET SUNMAKTAYIZ.

 Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmeyi arzu ederseniz internet sitemizden bu ürünleri görebilir ya da sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında, projelerimiz hakkında daha fazla detay öğrenmek için yine bizimle iletişime geçmeyi ya da internet sitemizde yer alan referanslara göz atmayı düşünebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)