Tavşanlı SandalyeKütahya´ya bağlı olan Tavşanlı ilçesi Adronos çayının kaynak bölümünde yer alan dağlık bir ilçedir. İlçe, Yaylacık Dağı´nın güneybatı bölümünde yer almaktadır. İlçede yapılan araştırmalar Tavşanlı´da Kalkalitik Çağ´dan günümüze kadar gelen eserlerin yer aldığını göstermektedir.

Tavşanlı´da çok zengin bir kültür yapısı olduğu görülmektedir. Sandalye imalatçısı olan firmamız sizlere sandalye dışında masa, berjer, koltuk gibi mobilyaların üretimi esnasında da destek vermektedir. Üretici firma olduğumuz için işletmelerinizin ihtiyacı olan bütün mobilyalar çok hızlı bir şekilde ve en kaliteli olarak üretilmektedir.

Bu noktada direk olarak üretici bir firma konumunda olmamız sizlere almak istediğiniz mobilyaları daha uygun fiyatlar üzerinden sipariş verme imkanı sunmaktadır. Restoran, pastane, çay bahçesi, otel ve sosyal tesis gibi alanlarda kullanacağınız mobilyaların üretimini tam olarak hayal ettiğiniz gibi en kaliteli şekilde gerçekleştirmekteyiz. İşletmeleriniz için en kaliteli mobilyalara sahip olmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.