Palmiye Koçak Furniture har producerat stolar, bord, stolar, berjers och cedar sedan 2001 och har som mål att erbjuda kvalitativa och prisvärda produkter till dig. Vårt företag driver 7000 kvm stängd och 3000 kvm öppet område med professionell personal och högteknologiska maskinparker.

Vårt företag, som huvudsakligen sysslar med hotell möbler dekoration, restaurang möbler dekoration, möbler möbler dekoration, kontorsmöbler dekoration, sjukhus möbler dekoration och skolmöbler dekorationsarbeten, exportera sina produkter till mer än 50 länder i Mellanöstern, Europa, Afrika, Asien regioner.

Vårt företag som betjänar kunder med mer än 5000 typer av produkter tillverkar också möblerna i dina projekt som du själv har utformat. Vårt företag, som kontinuerligt har ökat sin försäljning både på utländska och inhemska marknader med principen om ömsesidigt förtroende och ovillkorlig kundnöjdhet, har beslutat att erbjuda dig de bästa priserna som sitt primära mål. Välj oss för att ha en robust och estetisk möbel.

Vårt varumärke är ditt tillfredsställelse.

Svenska stolproduktion