Sundurma Mobilyalarınızı Düzenlemenin 15 Yolu

Davetkar bir verandasında rahat mobilyalardan daha çekici bir şey var mı? İster ziyaretçileri ağırlayan bir ön veranda, ister eğlence için özel ve mükemmel bir arka veranda olsun, yazın bir sundurmanın ek bir oturma odası olarak işlev görmesini seviyoruz. Bu nedenle sahip olduğunuz açık havada oturma ve yemek alanından en iyi şekilde yararlanmak önemlidir ve en büyük şey mobilya düzenlemesidir. Sundurma oyununuzu, mobilya yerleşimi ile ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Sundurma mobilyalarınız için mükemmel bir tasarımla karşınıza çıkan 15 fikir.

1. Klasik Sundurma Mobilya Düzenlemesi - Bir Kanepe ve İki SandalyeDaha büyük salonlar için harcadığımız mobilyalar, konforlu bir sundurma kanepenin ve iki sandalyenin klasik birleşimidir. Tıpkı oturma odanız gibi, burası bir oturma odasında, verandada ve evet, verandada da çalışan kusursuz bir düzendir. Yukarıdaki verandasında panjurlu panjurları seviyoruz ve bir avize bu dış mekanı iç mekanın cilasını gerçekten veriyor.

2. Rattan Sandalye KarışımıKöşeler alanın harika bir kullanımıdır, çünkü gerçekçi olarak, sadece 2 kişiyi bir kanepeye oturursunuz ancak daha kısa genişlikleri daha fazla sandalyeye sıkmanıza izin verir- iki sevecen, üç şezlong, bir sehpa, sehpa ve hatta küçük bir katlanır kafe sandalyesi. Bu düzenleme ile ilgili en güzel şey, tüm bu parçaların daha çok yönlü bir kurulum için etrafta hareket ettirilebilmesi!

3. İki Kanepeli Köşe Oluşturİlk içgüdünüz birbirinize bakan iki kanepe yerleştirmek olabilir ve bu her zaman işe yarayan harika bir düzen olsa da, iki dış mekan kanepesiyle bir köşe oluşturmak istiyoruz. Sonuç sohbet edebileceğiniz samimi bir köşedir. Ayrıca daha kolay akış için oturma alanının diğer tarafını da açar.

4. Sınırları OluşturmakAlternatif olarak, 3 parçalı bir kesit yukarıdaki köşeden köşeye düzenleme ile aynı mahrem oturma oluşturabilir. Alan daha birinci sınıf olduğu zaman bir fonsiyonel kullanmayı seviyoruz, çünkü fonksiyonel daha küçük bir taban alanı için daha fazla koltuk sunacak.

5. Sundurma Düzenlemenize Bir Şezlong ÇalışınTipik olarak havuz başında dinlenmek için şezlongları düşünüyoruz, ancak oturma düzeninize de kolayca dahil oluyorlar! Havuzda asimetrik bir düzenleme yapılabilir - bir kanepe, iki sandalye, bir sehpa ve karşı köşede bir şezlong.

6. bir Puf ile bir sandalye Alanınız yetersizse, bir sandalyeyi bir puf ile değiştirmeyi düşünün. Bu alan bir koltuk, bir sandalye kullanır, ancak daha sonra bir puf ayak taburesi veya ekstra bir tabure olarak kullanılabilir. Bir Puf, küçük bir sundurmadan en iyi şekilde yararlanmaya çalışırken özellikle yararlı olan bir sandalyeden daha çok yönlüdür.

7. Küçük Bir Mekanda Yemek ve OturmaBir sundurma dekore ederken sık sık bir ikilemle karşılaşırız - yemek ya da oturma alanı ister misiniz? Ya ikisini de istersen! Her ikisini de daha küçük bir verandasına getirmenin bir yolu sadece bir çift sandalye yapmaktır. İki sandalyeyi bir mekanda, dolu bir kanepe ve sehpadan çalıştırmak çok daha kolaydır. Yukarıdaki boşluğu sıkışık hissetmemek için geleneksel yemek sandalyelerini banklarla değiştirdik.

8. Bir Daire İçinde Dört SandalyeBir verandada hiç kanepe kullanmak zorunda değilsiniz! Ve hiçbir yer, bir sundurmanın davet etmenin, bunlardan yalnızca dört sandalye ile nasıl olabileceğini göstermez. Bu ne kadar şık? Daireye dört sandalye yerleştirmek, ızgarayı ısıtmak için beklerken arkadaşlarınızla bir kokteylin tadını çıkarmak için mükemmel bir yer sağlar!

9. Yüz yüze oturmaİki tarafın da bulunduğu bir kanepe kombinasyonunu her iki tarafta da gösterdik, ancak genişliğinden daha derin bir alan için koltukları kanepenin karşısına yerleştirin, böylece birbirlerine bakacaklar. Alandaki trafik akışına izin vermek istediğimizde bu kurulumu sık sık kullanırız. Bir sehpa, sehpa ve yüzen küp ile içeceğinizi koymak ya da topuklarınızı tekmelemek için pek çok yer vardır.

10. Bir çift sandalyeBir çift sandalye - Bu alanların çoğunun bulunduğu bir tema fark ediyor olabilirsiniz. Hem içeride hem dışarıda, iki sandalyenin bir taneden daha iyi olduğunu düşünme eğilimindeyiz. Kim yalnız bir bardak şarap içmek ister? Dar bir balkon veya küçük bir sundurma alanı için, aralarında bir yan sehpa bulunan basit bir çift sandalye öneririz. Bu da dar ön sundurmalar için mükemmel bir seçenek!

11. Dar Sundurmanızı İki Oturma Alanına BölünUzun ve dar bir sundurma varsa, bir ucunda birinin diğerinde biriyle sosyalleşebileceği bir düzenleme bulmak imkansızdır. Bunun yerine, alanınızı iki farklı oturma alanına bölün. Bir ucunu sıkıca birbirine tutturun ve iki ucunu birbirine sıkıca çekin, sonra diğer ucunda basit bir çift yapın. Bu şekilde, kitap okurken daha samimi ve özel bir ortam elde edebilirsiniz, ancak konuklar geldiğinde daha büyük bir eğlence alanına da sahip olacaksınız. Başka bir deyişle, bir oturma alanının hepsini yapamaması sorun değil - böl ve ele geçir!

12. Yemek ve Oturma Bir Araya GetirmekUzun ve dar sundurmalar için başka bir seçenek? Bunları ayrı bir oturma ve yemek alanına bölmek. Yukarıdaki dış mekandaki odada, koleksiyonumuzda bir şemsiye ve dış mekan halısı ile bir oturma alanına sahip bir yemek alanı oluşturmak için Newport Koleksiyonumuzu kullandık. Dış mekan halıları, alanı iki farklı alanı açıkça gösterdikleri için görsel olarak bölmeye yardımcı olmanın harika bir yoludur.

13. İki Uzun Kesit Yan Yana2014 Güney Yaşamı Fikir Evi'nde, Suzanne Kasler uzun, dar verandalı bir sundurma yapmakla zorlandı ve iki farklı ve eşit derecede davetkar alan yaratmak için Directoire Collection'dan yan yana iki adet 4 parça kesit aldı - barındırma için yarat büyük partiler! İki farklı alanı aynalı sehpalar ve şezlonglarla bitirdi.

14. sadece sandalyelerBunny Williams´ın tasarladığı Fikir Evi'nin verandasında rahat ama açık bir sundurma oluşturmak için sadece sandalyeler kullandı. Bunu seviyoruz çünkü herkes kendi koltuğunu alıyor ve bu kadar büyük bir sundurma ile bol miktarda oturma sığdırabilirsiniz!

15. KarıştırKendinizi neden sadece bir oturma alanı ile sınırlandırıyorsunuz? Süper uzun bir sundurmanız varsa (yaz aylarında burada takılmak için ne vermeyeceğimiz!), Karıştırın. Burada, ön tarafta bir çift sandalye, bir yemek alanı, iki şezlong ve verandanın en ucunda derin bir sundurma salıncak görebilirsiniz.Whew! Çok fazla sundurma var. En sevdiğin hangisi? Artık alanınızı nasıl düzenleyeceğiniz konusunda daha iyi bir yolunuz olduğunu düşünüyor musunuz?