Bomonti, Şişli Camii, Mecidiyeköy, Teşvikiye, Abide-i Hürriyet Anıtı, Nişantaşı, Kurtuluş, Atatürk Müzesi, Esprit Kilisesi, Bulgar Eksarhanesi, Ihlamur Kasrı, Darülaceze Binası, Notre Dame De Sion Fransız Kız Lisesi, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lütfü Kırdar Kongre Salonu, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Açıkhava Tiyatrosu, Askeri Müze, Fransız Lape Hastanesi, TTNET Arena Aslantepe Stadyumu ve Maçka Çesmesi denince akla tabii ki Şişli gelir...

Ticaretin kalbinin attığı İstanbul'un Güzide ilçesi Şişli'de bulunan ofis, otel, restoran, cafe tarzı işletmeler için farklı model ve fiyatlarda masa ve sandalyeler üretiyoruz.

Şişli Sandalyeci

İstanbul'un her semtine ve Tüm Türkiye'ye hitap eden firmamız işletmelerinizin ihtiyaçları doğrultusunda üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini çağa ayak uyduracak şekilde geliştirir ve size en iyi şekilde sunar.

Şişli Hilton Sandalye Klasik Ahşap Sandalye Şişli Modern Restoran Sandalyesi

Referanslarımız arasında bulunan Bade Otel'in dekorasyon ve mobilya ihtiyaçlarını firmamız tedarik etmiştir.

Bade Otel Referansımızı incelemek için tıklayınız.

Peki, Şişli adı nereden geliyor?

Rivayete göre; Osmanlı döneminde, şiş yapımıyla uğraşan ve `´Şişçiler´´ denen bir ailenin Şişli´de konağı varmış. `´Şişçilerin Konağı´´ diye bahsedilen bu konak, zamanla `´Şişlilerin Konağı´´ olarak anılmaya başlanmış ve semtin adı Şişli olarak kalmış. İster tarihi çizgileri taşıyan sandalyeler olsun, ister modern çizgileri taşıyan sandalyeler olsun geçmişten bugüne zevkinize uygun sandalyeleri, masaları, berjerleri bulabileceğiniz bir firma olan Palmiye Koçak Mobilya binlerce seçenekle hizmetinizdedir.

Siz de Şişli'de bir işletme sahibiyseniz dekorasyon, sandalye, masa, berjer, koltuk ve mobilya aksesuarları konusunda bizden fikir ve fiyat alabilirsiniz. Uzman satış personelimiz bütçenize ve ihtiyaçınıza göre uygun seçenekleri binlerce ürün arasından size sunacaktır.

Şişli Otel Dekorasyon Şişli Restoran Sandalyesi Şişli Sandalyeci

Şişli sandalyeci Palmiye Koçak, size binlerce çeşit sandalyeyi, farklı iskelet ve döşeme rengi seçenekleriyle sunar. www.palmiyekocak.com web sitemizden; sandalye, masa ve mobilya aksesuar ihtiyaçlarınız için en uygun ürünlerimizi inceleyebilir, 0 216 427 75 58 ve 0 555 981 23 65 numaralı telefonlarımızdan, adet belirterek fiyat ve üretim süresi bilgisi alabilirsiniz.

Ayrıca 0 543 658 49 47 Whatsapp hattımız üzerinden, beğendiğiniz modellerin görsellerini bizimle paylaşabilirsiniz.

Şişli sandalye imalatı Palmiye Koçak Mobilya, size en kaliteli sandalyeleri en iyi fiyatlarla sunmaya çalışır. Poliüretan sandalyelerimiz dışında, diğer tüm sandalyelerimizin ölçülerinde size özel değişiklikler yapabiliriz. Bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.

Beşiktaş Sandalyeci sayfamızda ilginizi çekebilir.