Sındırgı ilçesi Balıkesir´e bağlı olan ve Balıkesir´in güneydoğusunda yer alan bir ilçedir. Balıkesir´e 63 kilometre Balıkesir - İzmir Karayolu üzerinde yer almaktadır. Sındırgı turistik açıdan çok büyük bir kitleye sahip olmasa da konum gereğiyle tarım ve hayvancılığa müsaittir.

Sandalye imalatçısı bir firma olarak sizlere işyerleriniz ve işletmeleriniz için en uygun olan sandalye, koltuk, berjer ve masa modellerini sunuyoruz. Firmamız bu modellerin üretimi noktasında her zevki baz alarak birbirinden farklı binlerce model ortaya çıkarmıştır.

Aynı zamanda istediğiniz takdirde kendi zevkinize uygun modellerin de üretimini yaptırarak kullanma imkanına sahipsiniz. Bu noktada sizlere direk üretici firma olarak hizmet verdiğimiz için sandalye ve masa fiyatları diğer firmalara göre daha uygun olacaktır.

Sandalye masa modelleri sunduğumuz gibi sizlere masa ve sandalyelerin parçalarını da sunuyoruz. Farklı malzemelerden üretilmiş olan masa ayakları, masa tablaları ve masa örtüsü gibi parçaları da sizlere sunmaya özen gösteriyoruz.