Kütahya´ya bağlı olan Simav ilçesi il in merkezine 143 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Bu yüzden Kütahya´nın dışında kalan bir ilçe olduğunu söyleyebiliriz. İlçe özellikle doğal güzellikleri bakımından zengin olmasıyla bilinmektedir. Tarihi bakımdan da eski olan ilçede MÖ 1200´lü yıllara ait olan kalıntılar bulunmuştur.

Mobilya üretimi noktasında hizmet veren firmamız Simav´da ye alan otel, restoran, çay bahçeleri ve sosyal tesisler gibi işletmelere de hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya özen göstermektedir.

Sandalye imalatçısı olma unvanına sahip olduğumuz için işletmeniz için ihtiyacınız olan bütün masa ve sandalyeler konusunda sizlere en iyi ve en kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyoruz. Firmamız direk olarak üretici bir firma olduğu için sizin hayalinizdeki modelin üretimini de çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Bu noktada fiyat olarak ise herhangi bir aracı olmadığı için daha düşük ücret ödersiniz. Fiyatlarımız ve üretimini yaptığımız modeller hakkında bilgi almak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.