Şile, İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan şirin bir tatil kasabasıdır. İstanbul'a yakınlığı sebebiyle denize girmek isteyenlerin rağbet gösterdiği önemli bir tatil merkezi konumundadır.

Yunanca bir kelime olan "Şile" yaban çiçeği anlamına gelir. Şile; plajı, güzel sahil kesimi ve denizi ile özellikle yazlıkçılar ve hafta sonu tatilcilerinin rağbet gösterdikleri, her mevsim yoğun bir ilçedir. 10 km sahil şeridi, kum plajları ve denizi, mesire yerleri, çevre köyleri, ormanları, doğal güzellikleri ve Şile bezi ile ünlü bir tatil merkezidir.

Kumbala plajı, Akçakase, Kabakoz ve diğer meşhur tatil beldesi Ağva da ayrıca görülmeye değer yerlerindendir.

İlçede bulunan birçok otel, kafe ve restoranın dayanıklı ve kaliteli sandalye ve masa ihtiyacını gidermek üzere, 17 yıldır çözüm üreten Şile sandalyecinizi Palmiye Koçak Mobilya, Pendik E-5´teki 6 katlı showroomu ile binden fazla sandalyeyi görebileceğiniz ender sandalyecilerden biridir.

Şile Sandalyeci

Özel ölçü sandalyelerin yanı sıra masalar ve sedirlerde de binden fazla çeşidimiz mevcuttur. www.palmiyekocak.com web sitemizden 5.000´den fazla ürünümüzü görebilir, referanslarımızı inceleyebilir, showroomumuza uğrayarak bir çayımızı içebilirsiniz.

Palmiye Koçak Mobilya...

Tarzınızı yansıtır.