Balıkesir´in bir ilçesi olan Savaştepe, özellikle Yörük köyleriyle dikkat çekmektedir. Bu yüzden ilçede Yörük kültürü çok yoğun bir şekilde yaşanmaktadır.

Yaklaşık olarak 15 köyde Karakeçili Yörükleri yaşamaktadır. Aynı zamanda Kılaz, Hardal ve Yöncü Yörük aşiretlerinin kurmuş olduğu birçok köy de bulunmaktadır. Mobilya üretimi alanında dikkat çekici ürünleri sizlere sunan firmamız özellikle sunmuş olduğu sandalye, masa, berjer ve koltuk modelleriyle işletmelerinize renk katmaktadır.

Bu zamana kadar bu ürünler arasında üretmiş olduğumuz binlerce modelimiz yer aldığı için sizlere zevkinize en uygun olan modeli seçebilme imkanını sunuyoruz. İşletmeniz için işini gerçekten iyi yapan bir sandalyeci arıyorsanız bu noktada firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Masa sandalye modelleri arasında aklınıza gelebilecek bütün modeller firmamız tarafından üretilmekte olan modellerdir. Kendi model seçeneklerimiz olduğu gibi aynı zamanda sizin istediğiniz modellerde de üretim yapabiliriz. Masa fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.