Şaphane ilçesi Ege Bölgesi´nde Kütahya´ya bağlı olan bir ilçedir. İlçede ilk yerleşimlerin 1405 yılında kurulmaya başlandığı görülmektedir.

İlçenin adı ise Bizans döneminden beri çıkarılmakta olan Şap madeninden gelmektedir. Evliya Çelebi, ilçeye 1680 yılında yaptığı seyahatinde köy olarak bahsetmiştir.

Sandalye üreticisi olarak hizmet vermekte olan firmamız bu noktada sizlere her zaman en fazla ürün çeşidini ve en kaliteli ürünleri sunmaya özen göstermiştir. Mobilya noktasında masa, sandalye, koltuk ve berjer gibi farklı ürünleri sizlere en iyi şekilde sunmaya özen gösteriyoruz.

Ürün yelpazemizin geniş olması üretilen ürünlerin herkes tarafından tercih edilmesini ve rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. Cafe, sosyal tesis, otel, çay bahçesi ve pastane gibi işletmeler için tam olarak istenilen şekillerde en iyi ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Masa fiyatları veya sandalye fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler firmamız hakkında iletişime geçerek hem ürünlerim hem de fiyatlarımız noktasında detaylı bilgi alabilirler.