Meşe ahşap sandalyeler: Meşe ahşap, ahşap sandalyeler yapmak için sık kullanılan bir materyaldir.

Bunun nedeni kısmen yüksek sertlik derecesine sahip olan meşe ahşabının fazlasıyla sağlam olmasıdır. Öte yandan, hafif ve doğal renginden dolayı diğer ahşap mobilyalarla iyi bir şekilde birleştirilebilmesi ve şık bir görünüme sahip olması da bu materyalin bu kadar yaygın kullanılmasının arkasında yatan sebeplerdendir.

Meşe ahşabının hava koşullarına dayanıklı oluşu sebebiyle bu ahşaptan yapılan sandalyeleri dış mekanlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Meşe odunu orta-parlaklıkta olup son derece dayanıklıdır. Meşe ahşabı sandalyeler doğal, mumlu veya yağlı halde satın alınabilir. Mobilya üretimi için özellikle yabani meşe odunu fazlasıyla popülerdir.

Kayın ağacından yapılmış ahşap sandalyeler: Kayın ağacından yapılan sandalyelerde çoğunlukla kayın veya öz kayın ağacı kullanımına başvurulur. Kayın ağacının düzgün, kırmızı-kahverengi bir rengi vardır ve sert olmasına rağmen oldukça esnektir, bu sebeple mobilya üretimi için ideal bir ahşaptır. Kayın ağacının parlatılması ve boyanması kolaydır. Kayın ağacından sandalyeler genellikle mühürlü veya boyalı olarak satılır.

Akasya ahşap sandalyeler: Akasya ahşap sandalyeler klasik, zarif bir dekor için en iyi seçimdir. Akasya ahşabı oldukça koyu renkli olup masif ahşabın üretimi için çok uygundur. Çok sert ve sağlam olmasına rağmen, çok iyi bükülebilir ve işlenebilir olması bu ağacı mobilya üretimi için harika bir seçim haline getirir. Akasya ahşabı, zararlılara, mantarlara ve olumsuz hava koşullarına karşı da yüksek bir dirence sahip olduğu için dış mekân kullanımına uygundur.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. En kaliteli ahşaplar ile üretilen ürünlerimiz ile her türlü kurum ve işletme ile karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Sandalyelerin Ahşap Çeşitleri

Ahşap Sandalyelerin Ahşap Çeşitleri
Sandalyelerin Ahşap Çeşitleri