Sandalye ve Masa Üreticisi Palmiye Koçak

2007´den beridir İstanbul´daki sandalye, masa ve mobilya imalatçısı firmasıyız. Salon, kantin, yemekhane, konferans, seminer vb. için. Sandalyeler istiflenebilir, masalar katlanabilir ve istiflenebilir. Portföyümüzü tamamlamak için şimdi ofis mobilyaları, ofis döner sandalyeleri, ofis sandalyeleri, ofis masaları, ziyaretçi sandalyeleri ekledik. Ayrıca, ofisiniz için tek bir işyerinden büyük bir ofise planlama da sunuyoruz.

Yeni web sitesi : Web sitemizi modernize ettik. Sitemiz mobil cihazlar için de uygundur. Aşağıdaki satırlarda, sandalye ve masa üreticisi olarak sunduklarımıza kısa bir genel bakış verilmektedir.

Banket Sandalye ve Masa : Çok Amaçlı Kullanım Hilton Serisi, uygun fiyatlı sandalye ve masalar sunar. Sandalyeler istiflenebilir, masalar katlanabilir ve istiflenebilir. Sandalye ve masalar ekipman açısından daha basittir. Bu sandalye ve masaların kullanımı çok amaçlı bir işe yarar.


Hilton SandalyeBanket Sandalye

Ahşap Sandalye ve Masa : Konfor ve özelliklerde değişken Temel Program makul fiyatlı sandalye ve masalar sunar. Ahşap sandalyeler ve masalar konfor ve ekipman gibi daha değişkendir. Daha fazla ahşap sandalye modelleri. Kumaş koleksiyonlarının seçimi ve çok daha fazlası mağazamızda mevcuttur.

Belli Sürelerde Teslimat : Sandalyeler ve masalar doğrudan üreticiden. Uygun fiyatlı sandalyeler ve masalar mağazamızdan ve sitemizden temin edilebilir. Bunlar, birçok mobilya alanında kullanılabileceğinden çok amaçlı bir yararı vardır. Örneğin, cafe, belediye binası, müftülük, seminer, kantin, yemekhane, kulüp binası, belediye düğün salonu,ofis, mutfak, otel, restoran, topluluk salonu, çok amaçlı salon, spor salonu vb. için masalar ve sandalyeler. Çelik çerçeveli masalar mevcuttur. Modellerin seçilmesi akabinde belli bir süre sonra sandalye ve masa teslim edilebilir. Sandalyeler koltuk minderi veya sırt yastıklarıyla donatılabilir.

Ayrıca minderi sökme veya çıkarılabilir hale getirme seçeneğiniz de vardır. Bu sandalye koltuk minderinin veya arka yastıkları fermuarlı alana sahiptir. Bu, daha sonra koltuk minderinin veya arka minderin yenilenmesinde önemli bir fiyat avantajı oluşturur.