Salmakis Otel değerli misafirlerine hizmet veren Salmakis Otel işletmesinin sandalye, masa ihtiyaçları firmamız tarafından tedarik edilmiştir.


Ahşap masa sandalye takımımız rahatlığı, konforu ve şıklığı ile dikkat çeker Ahşap sandalye ve masalar suya, neme dayanıklı bir modeldir, her ortama uyum sağlamakla beraber salmakis otel ürünlerimiz sayesinde farklı ama şık bir görünüşe sahip olmuştur.

Ahşap sandalye yapımında farklı dokunuşlar yapılarak her dönem zevki ortaya çıkarabilir. Evinde doğanın güzel bir parçasını yaşamak isteyenlerin tercihi olan ahşap sandalyeler iç mekânın yanı sıra dış mekanlarda da tercih edilebiliyor. Oldukça zarif ve her mekânın tercihi olabilecek sandalyeler mekânın dokusuna özel olarak üretilebiliyor.  Yalnızca yemek yemek değil, kullandığınız alanın karakterine bürünebilen sandalyeler çeşitleriyle de göz doldururken ahşabın kalitesi hiçbir zaman sorgulanmıyor. Sandalyeler eskiden olduğu gibi tek bir kalıp içerisinde üretilmiyor. Kendi kabuğunu kırmış modeller sayesinde bulundukları yeri tek başına dahi güzelleştirebiliyor.

 Palmiye Koçak’tan ahşap sandalye – kalite garantisi malzeme seçimi ve işlenmesi bakımından kaliteye önem veriyorsanız ve aynı zamanda mobilyanızın ahşabının sürdürülebilir odun üretiminden gelmesini sağlamak istiyorsanız, Palmiye Koçak mobilyayı seçmekle kesinlikle haklısınız.

Ahşap sandalyeleri birçok mobilya mağazası ve sitesi sunar ancak Palmiyekocak.com'da kesinlikle size uyan ahşap sandalyeyi bulacaksınız. Online mağazamıza bir göz atmanızda yarar var. Kısa sürede doğru ahşap sandalyenin de sizin için orada olduğunu fark edeceksiniz. Çünkü kesinlikle iddia ettiğimiz şey: Alıcılarının kişisel stilini ve karakterini yansıtan sandalyeler üretip satmak. Her şeyden önce, her doğal ahşap sandalyeyi gerçek bir sanat eserine dönüştüren eşsiz varaklar, güzel desenler ve doğal kaplamalardır. Kuşkusuz, renkle boyanmış ahşap bir sandalye tercih ederseniz, biraz farklı olacaktır.  Çeşitli tasarım, renk, stil ve desenlerde ahşap sandalyeler online mağazamızda bulunabilir. Basit ahşap türleri, renk ve tasarım seçiminin ötesine geçen sorularınız varsa, personelimiz size kapsamlı önerilerde bulunmak için telefonda yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Böylece yeni ahşap sandalyeleriniz sadece bireysel ve güzel değil, aynı zamanda size ve düşüncelerinize mükemmel şekilde uyar.

Siz hayal edin Palmiye Koçak olarak hayallerinizi gerçekleştirmek bizim görevimizdir.

Salmakis Hotel ürdfünü