Restoranınız için Mobilya Seçiminde 7 Harika İpucu

Yeni bir restoran açarken birçok şeyin göz önünde bulundurulması gerekiyor: doğru yeri, menüyü, tarifleri, takımı, reklamı ve daha fazlasını seçmek. Müşterilerinizi ağırlamak için masa ve sandalyeler seçmek, sonradan görünebilir. Ancak, bu çok önemli!

Bir restoran için doğru masa ve sandalyeleri seçmek kolay bir iş değildir! Her türlü parametre dikkate alınmalıdır: tabii ki fiyat, tabii ki tasarım, pratik düşünceler, alan kısıtlamaları. İşletmeniz için doğru mobilyaları seçmenize yardımcı olacak 7 profesyonel ipucu.

Menünüze Uygun mobilyaları seçin

Unutma, restoranın bir hikaye anlatıyor! Müşterileri dünyanıza bir yemek için getiriyorsunuz. Dekorunuzun atmosferi ve uyandırmak istediğiniz duyguları yaratmaya katkıda bulunduğundan emin olun.Rahat ve rahat bir atmosfer? Minimalist ve modaya uygun? Kuruluşunuz için hangi tarzı seçerseniz seçin, mobilyanın amacınıza uygun olduğundan emin olun.

eskitme boyalı taftalı kumaş

İşlevsellik ve rahatlığa odaklanın

Tasarım dikkate alınmakla birlikte, işlevsellik ve konfordan asla öncelikli olmamalıdır . Bunu aklında tut. Müşterilerinizin gereksinimlerini karşılamak için sandalyelerinizi ve masalarınızı düzenli olarak taşımak zorunda kalacaksınız.Ek olarak, özellikle de kurumunuz uzun yemekleri teşvik ederse , sandalyelerinizin oturma rahatlığı müşterileriniz için her şeyi değiştirecektir.

Hayatı kendiniz için kolaylaştırın

Restoranınızın uzun vadede nasıl yaşayacağını düşünün. Sandalyeleri küçük bir alanda saklamanız gerekecek mi? Katlanabilir sandalye almayı düşünmek faydalı olabilir.Döşemeli sandalyeleri tercih ediyorsanız, temizlenmesi kolay ve yoğun kullanıma dayanıklı döşemeleri seçin.

istanbul sandalye dünya sandalye satışı

Farklı konfigürasyonları seçin

Yeterli alanınız varsa , restoranınızda birkaç farklı alan oluşturmak, çeşitli gruplara ve müşteri türlerine ev sahipliği yapmak için iyi bir fikir olabilir.Bir "salon" alanı, sigara içmek isteyen müşteri alanı, iş toplantısı veya bir masanın serbest kalmasını bekleyen müşteriler için yer bile sağlayabilirsiniz. Çeşitli boyutlardaki masalar çiftlerin ve daha büyük grupların oturmasına yardımcı olabilir.