Restoran ve Cafe Mobilyası Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken Birkaç Konuyu Sizin İçin Düzenlendik

Restoranınızın planlama aşamasındaysanız, dikkate alınması gereken birçok şey vardır, ancak en önemli şeylerden biri müşterileriniz için seçtiğiniz mobilya olacaktır. Elbette, seçimin büyük bir kısmı restoranınızın büyüklüğüne ve hizmet vermeyi umduğunuz müşteriye bağlı olacaktır. Mobilya seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey :

Yarım Ay Sedir Siyah Sedir

Restoranında Sedir Koltuk ister misin?

Restoranınız aile tipi bir atmosfere ya da arkadaşlar arasında rahat bir akşam yemeğine hizmeti veriyorsa, muhtemelen bazı sedir koltukları ve masaları bulundurmanız gerekecektir. Bu nedenle, bir aile restoranı için, belki de yemek masasının kenarları boyunca merkezde masaları olan en az birkaç sedir koltuğa sahip olmak isteyeceksiniz. Sedir koltuklardan oluşan bir restoran da oluşturmak isteyebilirisiniz. Aslında, bu bir aile lokantasının klasik bir konfigürasyonu.

Ahşap Minderli Koltuk Kırmızı Minder

Minder malzemesi

Sedirler veya sandalyeler olsun, minderlerin malzemesine karar vermeniz gerekecektir. Aile yemeği için çocuklarla birlikte birden fazla oturmayı planlamalısınız. Bu nedenle, herhangi bir kumaş türü fikrini unutmanız gerekir. Kolayca ve hızlıca temizlenen şeylere odaklanın. Vinil genellikle en iyi seçimdir. Tablalarda ayrıca temizlenmesi kolay bir malzeme bulunmalıdır. Örneğin ahşaptan kaçınılmalıdır. Masalar için iyi seçenek olan birçok düşük maliyetli laminat malzeme vardır. Ayrıca, bir aile restoranı için, küçükler için belli sayıda sandalyeye sahip olmanız gerekecektir.

Kare Tablalı Masa Tabla Yuvarlak Kare

Tablaların boyutu

Malzemenin seçiminin atmosfer ve müşteri ile çok ilgisi olacak, ancak masanın büyüklüğü de bir etken. Yalnızca iki veya dört kişiyi barındıran masalara sahip olmak isteyebilirsiniz, ancak büyük insan gruplarını çekmek istiyorsanız, kaç kişinin masa konfigürasyonununa uygun olduğunu bulmanız gerekir. Daha büyük bir oturma kapasitesi oluşturmak için yan yana kolayca yerleştirilen masalar satın almak isteyebilirsiniz veya bu amaçla sadece bir veya iki büyük masa satın almak isteyebilirsiniz. İkinci seçeneği istiyorsanız, restoranınızda bu amaç için özel bir alana ihtiyacınız olacaktır.


Masanın şekli ve masa ayak tipi

Çoğu insan kare ve dikdörtgen masaları seçer, ancak yuvarlak masaları da düşünmelisiniz. Kare ve dikdörtgen masalar en iyi, masa köşelerinin girmeyeceği büyük odalarda kullanılır. Yuvarlak masalar en iyi şekilde yer kapmak ve daha fazla oturmaya izin vermemek için dar, kapalı alanlarda en iyi şekilde kullanılır. Oturma düzeni, restoran masa ayakları çok fazla çeşitlilik gösterir, bu nedenle akşam yemeği misafirlerinin konforunu düşünmeniz gerekir. Bazı masa tabanları, örneğin tripod tabanları, daha fazla bacak alanı oluşturacaktır. Cıvata tabanları gibi diğerleri daha sağlam bir masa yaratacaktır. Konuklarınızı rahat ettirin, işletmenizi tekrar ziyaret edeceklerdir

Küçük restoranlar için seçimde lüksten kaçabilirsiniz.

Bir sandviç dükkanı ya da daha fazla sipariş alacağınız başka bir yer gibi küçük bir restoran açmayı planlıyorsanız, lüks bir şeye ihtiyacınız olmayabilir. Aslında, bu tür bir restoran için, yalnızca düşük maliyetli cam elyaf sandalye ve masalara ihtiyacınız olabilir. 25 ya da daha az sandalyeye oturmayı planlayan herhangi bir işletme bunu seçebilir.Restoran mobilyalarını seçmenin en önemli kısmı restoranınıza ne tür bir müşteri çekmeye çalıştığınızı bilmektir. Bunun dışında restoranlar için tasarlanmış mobilyalar aldığınızdan emin olun. Bu tip ticari mobilyalar sürekli olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve eviniz için tasarlanan her şeyden her zaman daha dayanıklıdır.